Στις 81.957,98 ευρώ ο προυπολογισμός για τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα της Τρίπολης

10:30 5/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ψηφίστηκε ο προυπολογισμός για τις φετινές χριστουγεννιάτικες/πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις και για το χριστουγεννιάτικο χωριό της Πλατείας Πετρινού, απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Με τις ψήφους της δημοτικής πλειοψηφίας και ενός ανεξάρτητου συμβούλου, εγκρίθηκε η μελέτη/δαπάνη, έτσι όπως την συνέταξε το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Πολιτισμού του Δήμου. Παρών και κατά, ψήφισαν οι παρόντες σύμβουλοι των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης (απουσίαζε η παράταξη της

Λαικής Συσπείρωσης), οι οποίοι και εξέφρασαν σοβαρές αντιρρήσεις γύρω απ’ το συνολικό κόστος των δράσεων, των προμηθειών, των αποδοχών και της συνολικής φιλοσοφίας του σχεδιασμού.
Για τις εκδηλώσεις θα απαιτηθούν δαπάνες, ποσού 26.998,03 ευρώ, ενώ για το χριστουγεννιάτικο χωριό, ο προυπολογισμός αγγίζει το ποσό των 55.000 ευρώ. Η Δημοτική Αρχή, υπεραμύνθηκε του ανταποδοτικού χαρακτήρα των δράσεων και των καλύτερων τιμών που εξασφάλισε απ΄τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες.
Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 7 Δεκεμβρίου, με το άναμμα του δένδρου της πόλης, στην Πλατεία Πετρινού, στις 6 το απόγευμα. Θα υπάρξει φεστιβάλ χορωδιών, θεατρικά δρώμενα, παιδικές παραστάσεις, όπερα για παιδιά, παρουσιάσεις απ’ την Φιλαρμονική του Δήμου.
Συγχρόνως, θα λειτουργήσουν και φέτος, σύγχρονο παγοδρόμιο και παιχνίδια στην Πλατεία Άρεως, ενώ θα εμφανιστεί και το γνωστό… τρενάκι.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα