Στήριξη Κυρ. Μητσοτάκη σε νέες τεχνολογίες και καινοτομία

13:50 18/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη στήριξη της Ν.Δ. στις νέες τεχνολογίες και τον τομέα της καινοτομίας εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρακολούθησε τον τελικό του πανελλήνιου διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής που πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ.

Κοντά στα παιδιά που συμμετείχαν στον τελικό του πανελλήνιου διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης είδε από κοντά τις κατασκευές των παιδιών, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ΝΔ στηρίζει την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.

«Δεν ξέρετε

πόσο μεγάλη χαρά αισθάνομαι που είμαι σήμερα μαζί σας, που βλέπω στα πρόσωπα, ειδικά των νέων παιδιών, το χαμόγελο της αισιοδοξίας και το χαμόγελο της δημιουργίας. Είστε η Ελλάδα του μέλλοντος» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Στον τελικό πήραν μέρος 280 ομάδες από δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια από όλη την Ελλάδα που προκρίθηκαν μετά από περιφερειακούς διαγωνισμούς.

Την παράσταση έκλεψε το ρομποτάκι με το οποίο το λύκειο Τρικάλων κατετάγη όγδοο στην ολυμπιάδα της Ινδίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε και την Food Expo, όπου 1200 εκθέτες σε 45000 τμ συνθέτουν την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη χώρα.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Τρουπής
Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα