Στην έδρα της UEFA o Πανιώνιος

23:42 10/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά την αρνητική εισήγηση προς το αρμόδιο τμήμα της UEFA σχετικά με τον φάκελο αδειοδότησης του Πανιωνίου, που αυτόματα απαγορεύει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αντιπροσωπεία της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταβεί στην έδρα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επιδιώκοντας την ανατροπή των δεδομένων, που προέκυψαν έπειτα από την εισήγησης της Delloite, που για λογαριασμό της UEFA,

έλεγξε το σωματείο της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση για τον Πανιώνιο είναι εκτός από την απόρριψη του φακέλου, που συνεπάγεται αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ένα χρόνο, να μπει σε διαδικασία επιτήρησης από την UEFA για τα επόμενα τρία χρόνια.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πανιώνιος δεν είχε πάρει άδεια από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, προσέφυγε, όμως, σε δεύτερο βαθμό όπου και δικαιώθηκε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα που τερμάτισε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος έκανε προσφυγή στην UEFA, η οποία έλεγξε τον φάκελο του Πανιωνίου.

Αν τελικά επικυρωθεί η εισήγηση, τότε τη θέση του Πανιωνίου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει αδειδοτηθεί από την ΕΠΟ.
Τρεις ήταν οι λόγοι που η UEFA άναψε κόκκινο φως στην συμμετοχή του Πανιωνίου στο Europa League. Συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει ότι ο Πανιώνιος έδωσε 61.

Keywords
Τυχαία Θέματα