Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

20:04 12/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί αύριο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα εγκαινιάσει την πρώτη, πανελλαδικά, Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), παρουσία του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, στο Δήμο Παύλου Μελά. Η ΤΟΜΥ λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες στην περιοχή της Νικόπολης (συμβολή των οδών Γενναδίου και Κωλέττη). Η τελετή εγκαινίων θα γίνει στη 1 μετά το

μεσημέρι και στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας αναμένεται να μεταβεί στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συσκέψεις με συνεργάτες του.
Ο υπουργός Υγείας και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, Σταμάτης Βαρδαρός, θα επισκεφθούν άλλες δύο ΤΟΜΥ, που άρχισαν να λειτουργούν παράλληλα, στους Αμπελόκηπους (Ελευθερίας 48) και τον Εύοσμο (στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου 12 και Κοσμά Αιτωλού 1). Άλλες τέσσερις αναμένεται να λειτουργήσουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2018. Στην περιοχή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας προβλέπεται να λειτουργήσουν συνολικά 33 ΤΟΜΥ.
Στις 5.30 μμ ο κ. Ξανθός θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» του Δήμου Παύλου Μελά (Λαγκαδά 221), με θέμα: «Η πολιτική Υγείας σήμερα και ο ρόλος των ΤΟΜΥ στην Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα