Στη Σπάρτη συνεδριάζει το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου

06:45 27/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Σπάρτη θα γίνει σήμερα στις 4.00 μ.μ. η 13η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Στη συνεδρίαση που θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Λακώνων Ποιητών του Διοικητηρίου Λακωνίας, στο 2ο χλμ Σπάρτης – Γυθείου θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα. Μεταξύ αυτών :

-Απόδοση τιμής στο «Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα» και στην Πρόεδρό του κ. Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου, για την προσφορά τους στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.
-Επερώτηση του

Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Νίκου Γόντικα με θέμα: Ζητούνται στοιχεία σχετικά με τα έργα «ανάπτυξη συστημάτων πρόληψης και διαχείρισης κινδύνου δασικών πυρκαγιών» στη Περιφέρεια Πελοποννήσου.
-Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Νίκου Γόντικα με θέμα: Σχετικά με την πορεία δακοκτονίας στην Πελοπόννησο.
-Ενημέρωση για τα έργα της Π.Ε. Λακωνίας.
-Ενημέρωση για την μελέτη του Φράγματος Κελεφίνας.
-Προβλήματα στην μελισσοκομία λόγω ανομβρίας σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες.
-Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μονεμβασίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου: «Συντήρηση Δημοτικών Οδών Δ.Κ. Νεάπολης, Τ.Κ. Μεσοχωρίου και Τ.Κ. Φαρακλού Δ.Ε. Βοιών Δήμου Μονεμβασίας».
-Γνωμοδότηση επί την Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Νέος κόμβος Μολάων της ΔΚ Μολάων της ΔΕ Μολάων Δήμου Μονεμβασίας.
-Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου και την Αναπτυξιακής Εταιρείας Πελοπόννησος Α.Ε. – Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ, για την υλοποίηση του έργου: Διαχείριση και αξιοποίηση επενδυτικών ευκαιριών και δυνατοτήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την τόνωση της τοπικής οικονομίας και την ενίσχυση της τοπικής ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικότητας.
-Ζημιές από τους αγριόχοιρους.
-Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μονεμβασίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Πουλίθρων, Δήμου Νότιας Κυνουρίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα