Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΝΔ για την υπόθεση του «Noor 1»

17:12 24/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για νέες αποκαλύψεις που εκθέτουν τον υπουργό Άμυνας και την κυβέρνηση κάνει λόγο η ΝΔ στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει για το «Noor 1». Από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού κατηγορούν τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη ότι λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων. Τη Δευτέρα ο Πάνος Καμμένος

αναμένεται να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.

«Πού είναι να μας απαντήσει ο κατά τ’ άλλα λαλίστατος Πάνος Καμμένος, γιατί σιωπά;» διερωτάται η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας παράλληλα ότι τη Δευτέρα ο υπουργός Άμυνας είναι υποχρεωμένος να έρθει στη Βουλή για να δώσει εξηγήσεις: «Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημερών, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την Κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει».

Από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρουν ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν τολμούν να πουν καν ποιον υπερασπίζονται, βγήκαν όμως -λέει- από το αδιέξοδο, «αφού φανερώθηκε μόνος του. Ίσως στην πορεία φανερωθούν κι άλλοι» διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

«Η επιλογή της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αναρωτήθηκε αν «το θέμα είναι η τηλεφωνική επικοινωνία Καμμένου με τον ισοβίτη ή οι δύο τόνοι ηρωίνης που θα έπεφταν στην αγορά». «Μα είναι δυνατόν υπουργός να μιλάει με ισοβίτη;», ήταν το ερώτημα που έθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Ρεπορτάζ: Λ. Παναγιώτου
Πηγή: ΕΡΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα