Στα ίχνη της διαδρομής του τρομο-δέματος οι αρχές – Καλή η κατάσταση του Λ. Παπαδήμου

08:49 27/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου, μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του. Ο πρώην πρωθυπουργός θα νοσηλευτεί για ακόμη ένα 24ωρο στην εντατική του Ευαγγελισμού για προληπτικούς λόγους, ενώ εξιτήριο πήραν την Παρασκευή οι δύο συνοδοί του. Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής επικεντρώνονται στα υπολείμματα και τη μεθοδολογία του παγιδευμένου φακέλου που εξερράγη μέσα στο αυτοκίνητο του κ.Παπαδήμου.

Ομαλή
η εξέλιξη της υγείας του Λ. Παπαδήμου – Η διαδρομή του τρομο-πακέτου (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα ευρήματα παραπέμπουν στη διαπίστωση ότι ο φάκελος ήταν πανομοιότυπος με εκείνους που είχε στείλει η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» τον περασμένο Μάρτιο.

Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν το πώς έφτασε το τρομο-δέμα στα χέρια του κ. Παπαδήμου, και εξετάζεται εάν υπήρξαν λάθη στην εκτέλεση των πρωτοκόλλων ασφαλείας ή εάν οι δράστες έχουν βρει τρόπο να ξεπερνούν τα υπάρχοντα μέτρα προστασίας.

Σε αυξημένη επαγρύπνηση έχει τεθεί το προσωπικό ασφαλείας προσώπων ή εγκαταστάσεων που μπορεί να αποτελέσουν στόχους τρομοκατικών ενεργειών.

Εν τω μεταξύ, κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σημειώθηκε για το θέμα της τρομοκρατίας.

Το κυβερνών κόμμα επισήμανε πως ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα δεν ενδείκνυται για μικροπολιτικά παιχνίδια, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη πως αυτή η κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει τη νέα γενιά τρομοκρατίας.

Πηγές: Πρώτο Πρόγραμμα, ΕΡΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα