Στα Γιάννενα η «θρυλική» ομάδα βόλεϊ του ΣΙΡΙΣ

20:30 15/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ παλαιμάχων που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα το τριήμερο 16-18 Ιουνίου θα πάρει μέρος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΙΡΙΣ.

Η «θρυλική» ομάδα βόλεϊ του ΣΙΡΙΣ που στα μέσα της δεκαετίας του 80 αγωνιζόταν στα μεγάλα «σαλόνια» του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις της το Πανελλήνιο κι έχοντας στο ρόστερ της ένα «αχτύπητο» δίδυμο που αποτελούσε την «κολώνα» και της Εθνικής ομάδας τη Ρούλα Πραγκαλούδη και την Τασούλα

Πολυζώη με την πρώτη να παίρνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 1990 με τον οποίο σε μια δεκαετία κατέκτησε τέσσερις τίτλους.

Τη μέρα που η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΙΡΙΣ έγραψε ιστορία στα Γρεβενά με την άνοδο της στην Α εθνική στις 13.07.1986

Βέβαια ο «αρχιτέκτονας» εκείνης της ομάδας ήταν ο Κώστας Ριζόπουλος που θα καθίσει και αυτό το Σαββατοκύριακο στον πάγκο της ομάδας που πλέον συμμετέχει στο πρωτάθλημα παλαιμάχων. «Θέλουμε να χαρούμε τα παιχνίδια στα Γιάννενα όπως κάναμε και στα προηγούμενα πρωταθλήματα παλαιμάχων στα οποία πήραμε μέρος και από εκεί και πέρα ότι βγει» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Κώστας Ριζόπουλος. Η ομάδα παλαιμάχων του ΣΙΡΙΣ θα αγωνιστεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο πέρυσι διεξήχθη στις Σέρρες με την ομάδα του ΣΙΡΙΣ να κατακτά την 4η θέση.

Ο Κώστας Ριζόπουλος δίνει οδηγίες στο περσινό πρωτάθλημα που έγινε στις Σέρρες

Το πρόγραμμα των αγώνων της ομάδας του ΣΙΡΙΣ είναι:

Σάββατο 17.06.2017 (9:00 π.μ.) ΣΙΡΙΣ-Χανιά

Σάββατο 17.06.2017 (18:45 μ.μ.) ΣΙΡΙΣ-Εθνικός

Στο πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος 26 ομάδες ανδρών και γυναικών ενώ οι τελικοί και οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Το ρόστερ της ομάδας παλαιμάχων του ΣΙΡΙΣ είναι:

Προπονητής: Κώστας Ριζόπουλος

Παίκτριες:

Τικιστιρμά Ντίνα

Γαβριηλίδου Χριστίνα

Γασπαρίδου Ζουμπουλιά

Κουκούτση Ελένη

Κιουρτίδου Ευδοκία

Παπαδοπούλου Δέσποινα

Λαχτάρα Βασιλική

Βραϊλα Δέσποινα

Γεντσούδη Σταυρούλα

Ματάγκα Ματούλα

Εμμανουηλίδη Κική

Οι ρετρό φωτογραφίες είναι από το αρχείο του Κώστα Ριζόπουλου

Keywords
Τυχαία Θέματα