Σκουριές Χαλκιδικής: Απολογούνται την Κυριακή οι συλληφθέντες

11:51 11/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή έλαβαν οι δύο συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», τον Φεβρουάριο, στις Σκουριές Χαλκιδικής. Μέχρι τότε θα κρατηθούν, με βάση τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σχετική είδηση: Ένταση και δυο συλλήψεις στις Σκουριές - Πολιτική αντιπαράθεση
για τα επεισόδιαΕν τω μεταξύ, αναχώματα έχουν δημιουργήσει οι κάτοικοι της Ιερισσού στη Χαλκιδική. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι κάτοικοι εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων από τους γύρω δρόμους.Κινητοποιήσεις συμπαράστασηςTην Πέμπτη 11 Απριλίου και την Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 18.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενημέρωσης στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, ενώ στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, θα διοργανωθεί καθιστική διαμαρτυρία με κεριά έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 12.00 το μεσημέρι στο άγαλμα του Βενιζέλου και στη συνέχεια πορεία προς το Αστυνομικό Μέγαρο. Συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί και για την Κυριακή, στις 11.00 το πρωί, την ώρα της απολογίας των δύο συλληφθέντων, έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα