Σιδηρόκαστρο-Καρπερή στο παιχνίδι της χρονιάς για τον τίτλο

20:48 14/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο γήπεδο του Σιδηροκάστρου την επόμενη Κυριακή θα «γραφτεί» ο… επίλογος του φετινού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Σερρών με το παιχνίδι του Εθνικού Σιδηροκάστρου κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής να κρίνει τον πρωταθλητή της αγωνιστικής περιόδου και το τρίτο Σερραϊκό εισιτήριο για τη Γ εθνική.

Στη σημερινή 9η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Επίλεκτης κατηγορίας οι δύο ομάδες που μοιράζονται την πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας είχαν νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου νίκησε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με σκορ 4-3 την Ελπίδα Σκουτάρεως την ίδια ώρα που ο Μέγας Αλέξανδρος

Καρπερής κέρδιζε στην Ηράκλεια με σκορ 5-1 τον Ηρακλή Χειμάρρου.

Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου προηγήθηκε με 1-3 στο ημίχρονο του αγώνα με την Ελπίδα Σκουτάρεως, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 3-3 ενώ στη συνέχεια είχαν και δοκάρι αλλά ο Νίκος Μπίντσης διαμόρφωσε στο 80ο το τελικό 3-4.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής νίκησε 5-1 στο γήπεδο της Ηράκλειας τον Ηρακλή Χειμάρρου και παρέμεινε στην κορυφή συγκάτοικος με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Έτσι την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 18:00 μ.μ στο γήπεδο Σιδηροκάστρου ο Εθνικός θα υποδεχθεί τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής κι όποιος κερδίσει θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και φυσικά θα γίνει η τρίτη Σερραϊκή ομάδα (μετά τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και την Ελπίδα Σκουτάρεως) που θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στη Γ εθνική κατηγορία.

Με ισοπαλία πάμε σε αγώνα μπαράζ

Αν ο Κυριακάτικος αγώνας ολοκληρωθεί με ισόπαλο αποτέλεσμα (στον πρώτο γύρο των πλέι οφ στην Ηράκλεια το σκορ ήταν 1-1) τότε θα γίνει νέος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο κι αν χρειαστεί θα έχουμε παράταση ή πέναλτι. Σύμφωνα με την προκήρυξη τα εκτός έδρας δεν μετράνε διπλά.

Για τον μεγάλο αυτό αγώνα θα υπάρχει μετάδοση- ενημέρωση από την ΕΡΑ Σπορ (σε σύνδεση με την ΕΡΤ Σερρών)

Τρεις Σερραϊκές ομάδες στη Γ εθνική

Με τη σημερινή εξέλιξη οριστικοποιήθηκε ότι τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται τρεις Σερραϊκές ομάδες στη Γ εθνική κατηγορία, ο Απόλλων Παραλιμνίου (παρέμεινε στην κατηγορία), η Ελπίδα Σκουτάρεως (ως φιναλίστ του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος) και ο φετινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Σερρών (Εθνικός Σιδηροκάστρου ή Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής)

Βροχή από γκολ στο Δραβήσκου

Πρόσωπο του αγώνα στο παιχνίδι της Ασπίδας Δραβήσκου με τη Δόξα Λιθοτόπου ήταν ο Γιώργος Ζυγκερίδης που πέτυχε και τα έξι γκολ της ομάδας του στο εντυπωσιακό 5-6!!!

Όλα τα αποτελέσματα στη σημερινή προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ήταν:

EΠΙΛΕΚΤΗ – PLAY OFF (9η αγωνιστική)

(Δημ)ΣΚΟΥΤΑΡΙ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: 3-4

Σκόρερ: 33ο Στεφανίδης, 59ο Γκόγκας, 73ο Ζαχαριάς – 21ο , 37ο Κυριακίδης, 35ο (π) Λεωνίδας, 80ο Μπίντσης

(Ηράκλεια)ΚΑΡΠΕΡΗ-ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ: 5-1

Σκόρερ: 17ο Πολυζωίδης, 26ο Εμμανουήλ, 48ο ,75ο Νικολίτσας, 75ο Βλάχος – 37ο Κοσμόπουλος

ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ-ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ: 5-6

Σκόρερ: 06ο Ψαρέλλης, 24ο Μεσέρδης Χρ., 70ο ,74ο Τόλιος, 80ο Βουβούκης – 03ο , 15ο , 58ο , 62ο , 69ο ,77ο Ζυγκερίδης

Βαθμολογία (9 αγωνιστικές)

Εθνικός Σιδηροκάστρου 27Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 27Ελπίδα Σκουτάρεως 23Δόξα Λιθοτόπου 18Ηρακλής Χειμάρρου 6

EΠΙΛΕΚΤΗ – PLAY ΟUT (10η αγωνιστική)

Με τον υποβιβασμό του Διαγόρα Δασοχωρίου και της Νέας Ζίχνης ολοκληρώθηκαν σήμερα τα πλέι άουτ στην Επίλεκτη κατηγορία. Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία είναι:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΔΑΣΟΧΩΡΙ: 4-1

Σκόρερ: 02′ Αμανατίδης 13′, 18′, 23′ Παπαβασιλείου – 09′ Τζιούφας

ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΝΕΟ ΣΟΥΛΙ: 2-1

Σκόρερ: 14ο αυτογκόλ, 18ο Βόγκλι – 50ο Καλλαϊτζίδης

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ-ΧΡΥΣΟ: 0-3 αα

Βαθμολογία (10 αγωνιστικές)

Οδυσσέας Αναγέννησης 31Α.Ε. Χρυσού 23Ολυμπιακός Λευκώνα 21Πανσουλιακός 18Διαγόρας Δασοχωρίου 12Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης 3

Keywords
Τυχαία Θέματα