Σέρβια-Βελβεντό: Αντιπαράθεση για τον βιολογικό στη Νεράϊδα και δηλώσεις Ζυγούρη

14:53 25/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Δεν είναι και τόσο μικρό πράγμα τελικά από πλευράς κόστους, η συντήρηση του βιολογικού καθαρισμού της Νεράϊδας που δεν λειτουργεί, παρότι παλαιότερα πιστεύαμε ότι ήταν θέμα λίγων εκατοντάδων ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού Φώτης Ζυγούρης, αναφερόμενος στην πρόσφατη αντιπαράθεση που έγινε για το θέμα, στο δημοτικό συμβούλιο.

Η αντιπαράθεση διεξήχθη μεταξύ του

Αντιδημάρχου Τεχνικών έργων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού Σταύρου Παπαδόπουλου και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου και αφορούσε αναφορά του Αντιδημάρχου ότι «επί Δημαρχίας Κωνσταντόπουλου δόθηκαν 14.000 ευρώ για τη συντήρηση του βιολογικού της Νεράϊδας και συνεπώς δεν μπορεί να ζητείται τώρα από την δημοτική αρχή να λειτουργήσει τον βιολογικό καθαρισμό με ελάχιστα χρήματα».

Στο θέμα μάλιστα κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, υπήρξαν και αναφορές-αιχμές σε «φίλους» και «αναθέσεις» για τον βιολογικό στη Νεράϊδα, κάτι για το οποίο ο κ. Ζυγούρης δεν θέλησε να αναφερθεί ιδιαίτερα και να λάβει θέση.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ-Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα