Σέρρες: Σύσκεψη για την πυροπροστασία

14:21 25/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, δήλωσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Σερρών Σωτήρης Δημητράκης μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών.

Ο κ. Δημητράκης επανέλαβε πως «αγκάθι» παραμένουν τα προβλήματα με το δασικό οδικό δίκτυο και πως με την υπάρχουσα υποδομή και στελέχωση θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια σε περίπτωση ανάγκης. Παράλληλα επεσήμανε την άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων που συμβάλει θετικά στην επίτευξη του στόχου.
Ο κ. Δημητράκης

συμμετείχε σε σύσκεψη που προσκάλεσε σήμερα στις 9.30 το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης στο γραφείο του στο Διοικητήριο , στην οποία συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα του είχαν τεθεί στη προηγούμενη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου, τα προβλήματα στο δασικό οδικό δίκτυο και ότι άλλο αφορά τη δασοπροστασία. Οι επαφές μεταξύ των εμπλεκομένων είναι συνεχείς και σχεδόν καθημερινές προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα και να ξεπεραστούν εμπόδια ανέφερε ο κ. Διοικητής. Στη σημερινή σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη, συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Δ/της της Πυροσβεστικής Σωτήρης Δημητράκης, ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Σερρών Γιώργος Καραγιαννίδης, ο Δασάρχης Σερρών Κων/νος Ζάβος , ο Δασάρχης Νιγρίτας Φίλιππος Στογιάννου, ο Δασάρχης Σιδηροκάστρου Στυλιανός Γαιδαρτζής και εκπρόσωπος της Δ/νσης Δασών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα