Σέρρες: Συλλήψεις για την ληστεία ηλικιωμένης

14:26 29/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη σύλληψη τριμελούς ομάδας που ενέχεται σε ληστεία ηλικιωμένης στις Σέρρες προχώρησε το Αστυνομικό Τμήμα Πρώτης. Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας 19, 22 και 28 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ληστείας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι φερόμενοι ως δράστες πήγαν στο σπίτι που διέμενε 80χρονη και ο 22χρονος αφού μπήκε παράνομα στο εσωτερικό της οικίας, εντόπισε

την ηλικιωμένη και με τη χρήση βίας αφαίρεσε από τον λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό. Στη συνέχεια διέφυγε με τους δύο συνεργούς του οι οποίοι προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από περίοικους ή περιπολούντες αστυνομικούς, επόπτευαν εξωτερικά τον χώρο, έχοντας τον ρόλο του «τσιλιαδόρου». Η 80χρονη μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης των τριών νεαρών, βρέθηκαν στην κατοχή τους και τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα