Σέρρες: Στο Κατακονόζι 390 κάδοι σύμμεικτων απορριμμάτων

14:00 9/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε μονοκατοικίες στην περιοχή Κατακονόζι τοποθέτησε ο Δήμος Σερρών ακόμη 390 κάδους σύμμεικτων απορριμμάτων, 240 λίτρων o καθένας, σε αντίστοιχο αριθμό μονοκατοικιών, συνεχίζοντας την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος από τον τομέα καθαριότητας του Δήμου Σερρών, εδώ και ένα χρόνο , με την τοποθέτηση κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων σε πυκνοδομημένους συνοικισμούς με μονοκατοικίες , έχοντας ως στόχο την απομάκρυνση των κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων από τους δρόμους .
Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης επισκέφτηκε την περιοχή Κατακονόζι , με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για

την καθαριότητα Παντελή Χράπα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη διανομή των εν λόγω κάδων. Η πρώτη συνοικία που επιλέχτηκε ήταν του Αγίου Παντελεήμονα, όπου τοποθετήθηκαν 150 κάδοι σύμμεικτων απορριμμάτων σε μονοκατοικίες. Η δεύτερη συνοικία που επιλέχτηκε για τον ίδιο σκοπό είναι το Κατακονόζι, όπου τοποθετήθηκαν 390 κάδοι σύμμεικτων απορριμμάτων σε αντίστοιχο αριθμό μονοκατοικιών. Ο κάθε ιδιοκτήτης μονοκατοικίας θα έχει το μικρό αυτό κάδο στην αυλή του και μια μέρα την εβδομάδα θα βγάζει τον κάδο έξω από το σπίτι του και θα γίνεται η αποκομιδή των σύμμεικτων σκουπιδιών από αυτούς τους κάδους με τα απορριμματοφόρα του Δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα