Σέρρες: «Πολιτική Ακαδημία» για νέους

14:52 28/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τριήμερο σεμινάριο για νέους πολιτικούς και ενεργούς πολίτες από τη βόρεια Ελλάδα, διοργανώνει από 1-3 Ιουλίου στις Σέρρες το Ίδρυμα Konrad Adenauer ,υπό την αιγίδα του Ιδρύματος «Κων. Καραμανλής».Απώτερος στόχος του σεμιναρίου είναι η δημιουργία μιας «Πολιτικής Ακαδημίας», με στόχο την μύηση των συμμετεχόντων στην πολιτική και τον «εφοδιασμό» τους με τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές, προκειμένου να ενισχύσουν τη δυνατότητά τους να διαμορφώσουν

την πολιτική τους επιχειρηματολογία.
Το σεμινάριο απευθύνεται νέους και νέες έως 35 ετών, με πολύ καλή γνώση της αγγλικής και της ελληνικής γλώσσας, με ενεργή συμμετοχή στην πολιτική ζωή ή την κοινωνία των πολιτών, καθώς και με έντονο ενδιαφέρον για θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής.
Μεταξύ των ομιλητών της διοργάνωσης θα είναι ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κώστας Χατζηδάκης, η βουλευτής Α’ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Πρόθεση των ιδρυμάτων είναι η καθιέρωση της «Πολιτικής Ακαδημίας» και η διοργάνωση ανάλογων σεμιναρίων κάθε χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα