Σέρρες: Ο Βασίλης Σεβασλίδης νέος Συντονιστής της Ν.Ε Σερρών ΣΥΡΙΖΑ

12:54 28/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

O Βασίλης Σεβασλίδης αναλαμβάνει τα ηνία της Ν.Ε Σερρών ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών το βράδυ της Παρασκευής για την εκλογή Συντονιστή του πολιτικού τοπικού οργάνου, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Κοτρώνη- για προσωπικούς όπως επικαλέστηκε λόγους- ο οποίος παραμένει μέλος της Ν.Ε Επιτροπής.


Μιλώντας χθες το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο υπεύθυνος επικοινωνίας

της Ν.Ε Μιχάλης Καρτερός είπε πως μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία (υπήρχαν δύο υποψηφιότητες) εξελέγη ο κ. Σεβασλίδης , ένα συγκροτημένο πολιτικά άτομο και πως η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτεί πολιτικά στον ίδιο δρόμο και δε πρόκειται να αλλάξει πολιτικά ατζέντα, με προτεραιότητες την οργάνωση τοπικά της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη τοπικών ζητημάτων.
Παράλληλα εξήρε το ρόλο και τη συμβολή του κ. Κοτρώνη λέγοντας πως ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη η θητεία του. Αναπληρωτής συντονιστής εξελέγη ο κ. Μιχάλης Καρτερός. Σε ανακοίνωσή της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται «Στη συνεδρίαση διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα, λειτουργίας του συντονιστή με τρόπο που να συμβάλλει ουσιαστικά στην ενότητα της Ν.Ε μέσα από ουσιαστικές δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αποκλεισμούς και ομαδοποιήσεις , με διαφάνεια και λογοδοσία . Ο νέος συντονιστής πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε η Ν.Ε. να εντείνει τον πολιτικό και συντονιστικό της ρόλο, με στόχο την καλύτερη και πιο στοχευμένη παρέμβαση και γείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική κοινωνία»

Keywords
Τυχαία Θέματα