Σέρρες: Μετά τους Γερμανούς, έρχεται και ο Αμερικανός

23:32 25/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου αναμένεται να αφιχθεί στις Σέρρες ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Γκάρι Άλεν που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας που θα συνοδεύεται από τον Γάλλο συνεργάτη του, Λοράν Ντεσό, έρχεται στις Σέρρες λίγες μέρες μετά την

επίσκεψη των Γερμανών υποψηφίων επενδυτών που είχαν επαφές με τους παράγοντες του Πανσερραϊκού. Οι τελευταίοι κρατούν στάση αναμονής, περιμένοντας τις προτάσεις του Αμερικανού επιχειρηματία αλλά και την απάντηση των Γερμανών. Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού θα περιμένουν μέχρι το τέλος αυτού του μήνα κι αν τα αποτελέσματα με Γερμανούς και Αμερικανό δεν είναι θετικά, θα ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών από τους μετόχους της ΠΑΕ, ο Χρήστος Κοράκης (που κατέχει το 24,44 % των μετοχών) έχει τη διάθεση να συνεχίσει αν εξασφαλίσει «συμπαίκτες» και στήριξη στη νέα προσπάθεια. Τα αποτελέσματα των επαφών περιμένει ο Λευτέρης Ανδρέου (που κατέχει το 45,14 % των μετοχών) που όμως εμφανίζεται απογοητευμένος από τα όσα βίωσε φέτος στην πρώτη του χρονιά της ενασχόλησης του με τα διοικητικά του Πανσερραϊκού και το Επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

The post Σέρρες: Μετά τους Γερμανούς, έρχεται και ο Αμερικανός appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα