Σέρρες: Κάλεσμα για την αντιπολεμική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

13:25 20/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με κεντρικό σύνθημα «ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!» κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αντιπολεμική- αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και πορεία προς το Νατοϊκό Στρατηγείο, το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 13.00, απηύθυνε από την ΕΡΤ

Σερρών το μέλος της Τοπικής Γραμματείας Σερρών του ΠΑΜΕ Πέτρος Δίμηζας. « Πρόκειται για ένα διήμερο αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής δράσης συνδικάτων από τις Βαλκανικές χώρες, που γίνεται με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ. Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά! Σύνθημα μας: «ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Δίμηζας.
Την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 10:00, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σωματείων με τη συμμετοχή και συνδικαλιστών από χώρες του εξωτερικού, ενώ για τη διευκόλυνση των Σερραίων που επιθυμούν να συμμετέχουν στην πορεία του Σαββάτου, θα υπάρχει ναυλωμένο λεωφορείο στις 11 π.μ. έξω από το Εργατικό Κέντρο Σερρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα