Σέρρες: Γρ.Οργανωτικού ΝΔ: « Είμαστε σε ύψιστο βαθμό εκλογικής ετοιμότητας»

12:40 3/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται οι κομματικές Οργανώσεις στη ΝΔ τόσο για την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, όσο και για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση , διαπίστωσε ο Γραμματέας Οργανωτικού του «Γαλάζιου στρατοπέδου» που επισκέφθηκε χθες τις Σέρρες, ένα ακόμη σταθμό της περιοδείας του στη Β.Ελλάδα που ξεκίνησε μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο

Μητσοτάκη πριν μια εβδομάδα περίπου από τα Γρεβενά.

Στόχος των επισκέψεων του κ. Γραμματέα είναι η καλύτερη προετοιμασία της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στη φετινή ΔΕΘ, αλλά και η συζήτηση, ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον οργανωτικό κορμό του «γαλάζιου στρατοπέδου».
« Θεωρώ ότι το κόμμα της ΝΔ πρέπει να βρίσκεται σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας και θεωρώ από τις επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα , ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, σε έναν άριστο βαθμό ετοιμότητας, προσπαθούμε για το τέλειο, ώστε με το βαθμό αυτό ετοιμότητας που θα βρίσκονται οι οργανώσεις να αιφνιδιάσουμε τη σημερινή κυβέρνηση και όχι να αιφνιδιαστούμε από έναν εκλογικό αιφνιδιασμό που θα κοιτάξουν να κάνουν οι κυβερνώντες».
Για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ εκτίμησε πως θα είναι η μεγαλύτερη σε συμμετοχή κόσμου, από ιδρύσεως της ΝΔ μέχρι σήμερα, εξηγώντας πως από τις επισκέψεις του έχει διαπιστώσει μια μεγάλη λαχτάρα του κόσμου να συμμετέχει, να επευφημήσει τον κ. Μητσοτάκη διότι στο πρόσωπό του βλέπει την ελπίδα, βλέπει το μέλλον της Ελλάδος». Ο κ. Κονταδάκης είπε πως δεν θα υπάρχει οργάνωση για μετακίνηση κόσμου με πούλμαν αλλά θα κληθούν με ονομαστικές προσκλήσεις όσοι εξεδήλωσαν την επιθυμία να συμμετέχουν.
Ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ υποστήριξε πως συρρέουν στα γραφεία του κόμματος συνεχώς άτομα για να ενταχθούν στη «γαλάζια παράταξη» και από άλλους κομματικούς χώρους και εκτίμησε πως η αυτοδυναμία της ΝΔ στις επόμενες εκλογές είναι εφικτός στόχος, «αρκεί εμείς να οργανωθούμε να δουλέψουμε σωστά, ο κόσμος έχει φύγει από την κυβέρνηση λόγω των πολλών λαθών και του λάθος χειρισμού από όλα τα θέματα, από τα εθνικά μέχρι τα οικονομικά» είπε χαρακτηριστικά. Ακολούθησε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ παρουσία και του αναπληρωτή γραμματέα οργανωτικού Βορείου Ελλάδος, Άνθιμου Αμανατίδη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα