Σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου στις Σέρρες

16:10 29/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Διημερίδα – σεμινάριο διοργανώνει την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Μαΐου ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών.

Το σεμινάριο εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Σερρών με στόχο τη σωστή και σύγχρονη ενημέρωση των μελών του στις τελευταίες μεθόδους της προπονητικής.

Η πρώτη μέρα του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στο Goal

café (8ης Μαΐου 23) ΩΡΕΣ : 12:00 – 13:30 με θέμα: «Θέλω να γυμνάζομαι σωστά»

α) Λειτουργική γυμναστική β) Ανισορροπίες γ) Κίνδυνοι και προβλήματα που προκαλεί μια λάθος προπόνηση δύναμης

Παρουσίαση – διδασκαλία : Χατζόπουλος Ηλίας (Επίτιμος σχολικός σύμβουλος).

Η δεύτερη μέρα του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα, τη Δευτέρα 8 Μαΐου στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών (Θεσ/νίκης & Καβάφη 3-4) ΩΡΕΣ : 17:30 – 20:00. Ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Σερρών έχει βάλει στόχο τη συνεργασία με τις μεγάλες Π.Α.Ε. της χώρας και η υλοποίηση αυτής της ιδέας ξεκινά με τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομών του ΠΑΟΚ, που πρόσφατα πήραν μέρος σε σεμινάρια σχολών του εξωτερικού και όπως τονίζουν τα μέλη του συνδέσμου από τη συμμετοχή των προπονητών στο σεμινάριο θα κριθεί η συνέχιση της συνεργασίας .

Θέμα 1ο : Υπό ομαδική τακτική σε φάση επίθεσης – άμυνας – μεταβίβασης. Παρουσίαση – διδασκαλία: Ζαζόπουλος Άγγελος

Θέμα 2ο : Φιλοσοφία προπόνησης – Λεπτομέρεια – Προπόνηση ρυθμού παιχνιδιού Παρουσίαση – διδασκαλία: Αβραμίδης Ιωάννης

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 5 Μαΐου 20:00 στα τηλέφωνα: 6974 421995 – 6949 667452 – 6942 806820 και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Συμβολική τιμή συμμετοχής και για τις 2 ημέρες 15 €.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών ζήτησε με ανακοίνωση του την παρουσία όλων των μελών του στο σεμινάριο. Η ανακοίνωση είναι: «Συνάδελφοι η παρουσία όλων μας κρίνετε άκρως απαραίτητη για την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας του Συνδέσμου μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα