Σε αγώνες στην Αθήνα η ομάδα Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού-ΑμεΑ

23:33 23/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Μαΐου στο ΟΑΚΑ θα πάρει μέρος η ομάδα στίβου του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού-ΑμέΑ.

Η αποστολή που θα αναχωρήσει την Πέμπτη 25 Μαΐου για την Αθήνα αποτελείται από 27 αθλητές και αθλήτριες, δέκα συνοδούς και με αρχηγό αποστολής την κ. Θωμαή Θεοδωρίδου,

μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες. Οι προπονητές της ομάδας ο κ. Αναστάσιος Κουνούπης, η κ. Ευδοξία Καριοφυλλάκη και ο κ. Νίκος Κηπουρός εκφράζουν την πίστη και την αισιοδοξία τους ότι οι αθλητές θα καταφέρουν να κατακτήσουν πολλά μετάλλια, μετά από πολλές και εντατικές προπονήσεις που έκαναν όλο το χρόνο. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου συμμετέχουν πάνω από 65 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός-ΑμέΑ με ανακοίνωση του ευχαριστεί την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, τους χορηγούς (τη γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ-ΚΡΙ με τον Πρόεδρο της κ. Τσινάβο, τα Σερραϊκά σούπερ μάρκετ ΑΦΟΙ ΚΑΝΤΖΑ, την αρτοβιομηχανία του κ. ΓΑΤΙΔΗ) και το Δήμο Σερρών για τη στήριξη και την υλική βοήθεια που προσφέρουν στους αθλητές και στο τμήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα