Σάμος: Στο ειδικό σχολείο τα έσοδα των καταστημάτων της Κεφαλοπούλου

12:50 4/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο ειδικό Σχολείο Σάμου θα διατεθούν τα έσοδα του Σαββάτου 2/9, των νυχτερινών καταστημάτων της οδού Κεφαλοπούλου σε ένδειξη αλληλεγγύης μεταξύ των τριών ιδιοκτητών καθώς του ενός δεν πρόλαβε να εκδικαστεί η προσφυγή για την αναστολή της εκτέλεσης σφράγισης στην Σύρο.

Συγκεκριμένα οι κ. Μητσός Μιχάλης , Μητσός Μίμης , Σαμαρίδης Χρήστος και Τσάσου Ιωάννης συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να παραμείνουν όλα τα μαγαζιά κλειστά το Σάββατο ως ένδειξη αλληλεγγύης μεταξύ τους, λόγω της σφράγισης της επιχείρησης του κ. Τσάτσου. (Να σημειώσουμε πως ο κ. Σαμαρίδης

δικαιώθηκε την Παρασκευή στην Σύρο και η επιχείρηση του κ. Μητσού έχει προγραμματιστεί να σφραγιστεί την Δευτέρα 04/09).

Αντ’αυτού αποφάσισαν από κοινού να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις οι οποίες δεν σφραγίστηκαν, λόγω του ότι υπάρχουν αρκετοί τουρίστες ακόμη στο νησί και συμπολίτες τους οι οποίοι θέλουν να διασκεδάσουν.

Τα έσοδα και των 2 επιχειρήσεων που θα λειτούργησαν το Σάββατο (Mezza volta & Mple) θα διατεθούν στο ειδικό σχολείο Σάμου.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα