Σ. Ξυνίδης: « Δεν τίθεται θέμα εκλογών»

12:29 3/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Δεν τίθεται θέμα εκλογών. Ο ΣΥΡΙΖΑ αν πέσει, θα πέσει από τον κακό του εαυτό». Τα παραπάνω υποστήριξε το μέλος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Σωκράτης Ξυνίδης. Κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στην πόλη των Σερρών με στόχο την οργανωτική συγκρότηση του νέου πολιτικού φορέα, ερωτηθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο πρώην Υπουργός απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο εκλογών το άμεσο μέλλον, υπογραμμίζοντας

πως αν οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές θα είναι μόνο εξαιτίας των εσωκομματικών προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα επέρριψε ευθύνες στην αντιπολίτευση για «ανυπαρξία συγκροτημένου πολιτικού λόγου , που θα μπορούσε να δώσει λύση στα προβλήματα του κόσμου».
«Διακρίνονται σημεία πανικού στην κυβερνώσα παράταξη στη διαχείριση κάποιων θεμάτων ,κυρίως αυτά που χρησιμοποίησε ως «ατού» στα χέρια της ,όπως αυτά των τηλεοπτικών αδειών και των φαινομένων διαφθοράς και διαπλοκής. Όλος αυτός ο μύθος που προσπάθησε να φτιάξει ο κ.Τσίπρας και η κυβερνητική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο κ.Ξυνίδης.

Κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Elpida Resort έγινε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών και φίλων του ΚΙΔΗΣΟ, αναλύθηκε η τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ενώ δόθηκε έμφαση στην συγκρότηση της οργανωτικής βάσης από τα μέλη του κλιμακίου Πασχάλη Τόσιο και Θεόδωρο Κεμανετζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα