Σ. Τσιώλης : «Άσχημο αποτέλεσμα σήμερα για εμάς»

21:52 4/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης που έκανε λόγο για επιτακτική ανάγκη για την απόκτηση αποτελεσμάτων στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Ατρήμητου Γιώργος Κορακάκης δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του σε μια δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών έχουν ως εξής :
«Ένα άσχημο αποτέλεσμα σήμερα για εμάς. Χωρίς να δικαιούται ο αντίπαλος

να κερδίσει. Δεν ξέρω αν πάτησε περιοχή καθόλου σε όλο το παιχνίδι. Αν μη τη άλλο δικαιούμασταν να ισοφαρίσουμε το ματς σήμερα μετά το γκολ που δεχτήκαμε, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Και αντ’ αυτού δεχτήκαμε γκολ σε μία φάση που ξεκίνησε από την δική τους περιοχή, τα δικά μας χαφ λειτούργησαν προβληματικά και δεν κατάφεραν να ανακόψουν την επίθεση. Σε μία φάση που επαναλαμβάνω ξεκίνησε από την αντίπαλη περιοχή και εμείς δεχτήκαμε τέρμα.
Πρώτη φορά είδα τον Ατρόμητο να παίζει σήμερα έτσι. Μαζικά πίσω. Και αυτό το καταφέραμε με την προσπάθεια μας, με πολλά γεμίσματα αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα ριμπάουντ για να απειλήσουμε. Παρά την πίκρα αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια τους σήμερα.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αφού δεχτήκαμε το γκολ και πριν για να σκοράρουμε εμείς και προηγηθούμε. Και σε πολλές στιγμές ήμασταν άτυχοι. Κρατάμε την αγωνιστικότητα και πρέπει να πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια βαθμούς μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βαθμούς. Είναι επιτακτική η ανάγκη πλέον για να πάρουμε αποτελέσματα.
Γιατί βλέπετε πως ανεξάρτητα από το πώς παίζεις χρειάζονται βαθμοί σε αυτό το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και εμείς ξέρουμε πως πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Για τα εύκολα γκολ που «τρώει» η ομάδα σε αντίθεση με την δυσκολία που έχει για να σκοράρει: Πρέπει να διορθωθούν. Όταν βλέπεις ότι ο αντίπαλος αμύνεται μαζικά όμως είναι αλήθεια πως δεν μπορείς να έχεις πολλές τελικές προσπάθειες. Έπρεπε όμως να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Ή να καταφέρουμε να περάσουμε την τελική πάσα ή σέντρα σε κάποιες περιπτώσεις για να έχουμε πιο εύκολο έργο. Για παράδειγμα σε μία περίπτωση που η ομάδα κατάφερε να αναπτυχθεί όπως έπρεπε, ο Ναβάρο την στιγμή που έπρεπε να κάνει την σέντρα γλίστρησε και χάθηκε η ευκαιρία γι’ αυτή την τελική φάση. Ναι, πρέπει να προσέχουμε και πίσω.
Για τον τραυματισμό του Ναβάρο: «Αύριο θα δούμε για τον Ναβάρο».
Για το γεγονός πως ο Κουτσιανικούλης έμεινε εκτός αποστολής: «Έπρεπε από τους 3 παίκτες που έχω στην ίδια θέση (Αβραάμ, Ντέλετιτς) με το ίδιο πόδι να διαλέξω τους δύο. Επειδή ο Μίλος στον Αστέρα είχε μία καλή παρουσία κέρδισε αυτή την θέση. Επειδή όμως μένει ένας παίκτης εκτός δεν σημαίνει ότι σταματάμε να τον υπολογίζουμε».
Για τις μεταγραφές: «Είναι το θέμα που μας απασχολεί αυτόν τον καιρό. Με τον πρόεδρο συζητάμε για κάποιες περιπτώσεις και είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι δύσκολο τέτοια εποχή να βρεις διαθέσιμους παίκτες γιατί οι ομάδες μόνο αν αυτοκτονήσουν αφήνουν τους ποδοσφαιριστές αυτούς ελεύθερους. Προσπαθούμε μέσα και έξω από την Ελλάδα να βρούμε τους παίκτες που θέλουμε για να συμπληρώσουμε το ρόστερ της ομάδας και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Γιώργος Κορακάκης (προπονητής Ατρόμητου Αθηνών)«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πήραμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσαμε σε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα κάνει πρόοδο. Πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη».
Για το αν είναι ευχαριστημένος για την πρόοδο που έχει σημείωσε η ομάδα του: «Δεν το συζητώ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Οι παίκτες αξίζουν πολλά μπράβο. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Αλλά όπως έχω πει αυτή η ομάδα είναι ψυχωμένη»

Keywords
Τυχαία Θέματα