Ρόδος: «Το 2013 ψηφίστηκε η κατάργηση των φοροαπαλλαγών στα μικρά νησιά» υπενθυμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

11:58 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Επίθεση σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την κατάργηση των φοροαπαλλαγών στα μικρά νησιά που ψηφίστηκε από το 2013, εξαπολύουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι Νομαρχιακές Επιτροπές Βόρειας και Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτοί που ψήφισαν την κατάργηση των φοροαπαλλαγών στα νησιά με πληθυσμό μικρότερο των 3100 κατοίκων από το 2013, κρύβονται τώρα πίσω από το δάκτυλό τους και κάνουν πως λυπούνται γι’ αυτό,

κατηγορώντας τη σημερινή κυβέρνηση» αναφέρουν.
Οι Νομαρχιακές του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν και στα δημοσιεύματα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, του στυλ «Καταργούνται οι φοροαπαλλαγές σε όσα νησιά έχουν πληθυσμό κάτω των 3.100 κατοίκων», τα οποία -όπως επισημαίνουν- υπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες και όχι την αντικειμενική πληροφόρηση των πολιτών.
«Οι συγκεκριμένες διατάξεις, ψηφισμένες από τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (Ν. 4172/2013, άρθρο 15, είχαν ορίζοντα εφαρμογής μέχρι τις 31/12/2015.
Σε κανένα από τα δημοσιεύματα, που δήθεν κόπτονται για τους κατοίκους των μικρών νησιών, δεν αναφέρεται το πότε νομοθετήθηκαν οι διατάξεις και από τους βουλευτές ποίων κομμάτων ψηφίστηκαν.
Ο λαός μας όμως δεν ξεχνά. Η χώρα μας δεν είναι χώρα λωτοφάγων, κι ας πιστεύουν μερικοί το αντίθετο!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα