Ρόδος: Σε πλήρη εξέλιξη η υπόθεση με τον Ροδίτη που κρατείται στο Αιβαλί

12:19 16/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από την Παρασκευή, έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, γύρω από την δραστηριότητα 31χρονου Ροδίτη κρεοπώλη, που διαμένει στο δημοτικό διαμέρισμα Πεταλουδών, μετά από πληροφορία που τον φέρει ως τον μεταφορέα ποσότητας 49 κιλών και 428 γραμμαρίων ηρωίνης, που κατασχέθηκε στο Aϊβαλί της Τουρκίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αστυνομικοί αναζητούν τα πλήρη στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του 31χρονου από τις αρχές της γείτονος, που έχουν ήδη ανακοινώσει τον τόπο καταγωγής του και την δραστηριότητα του.
Όπως

τονίζεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, επιμελώς κρυμμένα, τριάντα τρία δέματα με πλαστικό περιτύλιγμα. Απεστάλησαν στη Χημική Υπηρεσία Μυτιλήνης, η οποία απεφάνθη ότι πρόκειται για ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους δέκα έξι χιλιάδων και οκτακοσίων εξήντα ενός (16.861,3) γραμμαρίων.
Από την, ΓΓΔΕ τονίζουν πως τα Τελωνεία όλης της χώρας, βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, μετά τον εντοπισμό και αυτής της ποσότητας ναρκωτικών.
Ο δικηγόρος Στέλιος Αλεξανδρής, συνήγορος του 31άχρονου μιλώντας στο σταθμό μας είπε πως παγιδεύτηκε γιατί ήξερε ότι θα μετέφερε διαμάντια από την Τουρκία. Δεν γνώριζε και δεν υπήρχε δόλος και εκεί θα βασιστούμε στα δικαστήρια. «Το εύκολο χρήμα κάνει κάποιους ανθρώπους και αφελείς. Μπορεί να υποβάλλει περισσότερες αιτήσεις αποφυλάκισης απ΄ότι την Ελλάδα. Θα ζητήσουμε να βγει απ΄την φυλακή διότι κάνει θεραπείες.

Ο δικηγόρος Στέλιος Αλεξανδρής, μίλησε στην ΕΡΤ Ρόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα