Ρίζος Μαρούδας : «Μονόδρομος η έξοδος των τρακτέρ»

14:33 19/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φέρονται οι αγρότες της Θεσσαλίας και ειδικότερα των Ενωτικών Ομοσπονδιών που συντάσσονται με την Πανελλήνια Επιτροπή των Μπλόκων που αποφάσισε έξοδο των τρακτέρ στις εθνικές οδούς, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

Σε ότι αφορά του αγρότες της Θεσσαλίας, σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στις 6 το απόγευμα στο Βασιλί Φαρσάλων, όπου θα αποφασίσουν για την έξοδο των τρακτέρ στο κόμβο της Νίκαιας. Ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο και στην Καρδίτσα από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας.

Μιλώντας

σήμερα στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας εμφανίστηκε βέβαιος για την έξοδο των τρακτέρ στην εθνική οδό, τονίζοντας ότι «αποτελεί μονόδρομος η έξοδος των τρακτέρ στο δρόμο», από τη στιγμή που τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το κόστος παραγωγής παραμένουν άλυτα.
«Από τη στιγμή που βλέπουμε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε διογκώνονται, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις για την επίλυση τους, εμείς πρέπει να αγωνιστούμε για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε λύσεις. Μέσα από τους αγώνες κατακτήσαμε πολλά πράγματα. Για μας αποτελεί μονόδρομος. Μακάρι, να δοθούν λύσεις και να υλοποιηθούν αυτά που υποσχέθηκαν και συζητήθηκαν χθες στη Βουλή. Από υποσχέσεις έχουμε χορτάσει. Λύσεις περιμένουμε αλλά δεν τις βλέπουμε».
«Ο αγροτικός πληθυσμός υποφέρει», σημείωσε ο κ. Μαρούδας, εννοώντας τους μικρομεσαίους αγρότες που βρίσκονται σε απόγνωση εξαιτίας της αύξησης του κόστους παραγωγής, φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών.

Keywords
Τυχαία Θέματα