Ρέθυμνο: Πιο αυστηρός γίνεται ο κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού κήπου

00:08 26/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αυστηρότερα κριτήρια και περιορισμούς με στόχο να προστατευθεί η χλωρίδα και η πανίδα αλλά και να περιοριστεί ο βαθμός όχλησης των περιοίκων προβλέπει μεταξύ άλλων ο νέος αναμορφωμένος κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού κήπου Ρεθύμνου.

Ο κανονισμός εισάγεται για έγκριση την Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Περισσότερο αυστηρός θα είναι στο εξής ο νέος κανονισμός για την λειτουργία του δημοτικού κήπου στο Ρέθυμνο, ο οποίος σχεδιάστηκε για να συμβάλλει στην προστασία, αφενός της σπάνιας χλωρίδας και πανίδας και αφετέρου των περίοικων που συχνά διαμαρτύρονται εξαιτίας

της ηχορύπανσης.

Οι αλλαγές που θα επιφέρει ο νέος κανονισμός αναμένεται να τεθούν προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης.
Το νέο πλαίσιο λειτουργίας του κήπου θα είναι ιδιαίτερα αυστηρό, κυρίως για όσους ζητούν την παραχώρηση του για την διοργάνωση εκδηλώσεων ενώ προβλέπει ότι όλες οι εκδηλώσεις και κυρίως οι μουσικές θα πρέπει να ολοκληρώνονται το αργότερο μέχρι τις 11.30 το βράδυ.
Επιπλέον, διοργανωτές και επισκέπτες θα πρέπει ακόμα και στις ώρες τις ψυχαγωγίας τους να συμβάλουν και να φροντίζουν στην προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του δημοτικού κήπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα