Ρέθυμνο: Εορταστικές δράσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης

20:40 5/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Θεσμό για την πόλη του Ρεθύμνου αποτελεί πλέον το πρόγραμμα «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» που διοργανώνεται για 15η συνεχόμενη χρόνια από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης κατά την περίοδο των εορτών.

«Με τη χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου τη βοήθεια του Δήμου προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο εορταστικό κλίμα για μικρούς και μεγάλους ώστε να ζήσουμε όλοι το όνειρο των Χριστουγέννων. Φέτος έχουμε και την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου.

Ήδη έχει αρχίσει ο στολισμός της πόλης, ενώ όπως αναφέρει

στην ανακοίνωση του ο σύλλογος, θα υπάρξουν πολλές εκδηλώσεις και δράσεις. Το «Δέντρο της Ελπίδας» θα στολιστεί από τους μαθητές του 1ου Ειδικού σχολείου Ρεθύμνου την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:00 το πρωί στη συμβολή των οδών Αρκαδίου και Βάρδα Καλλέργη με στολίδια που θα φτιάξουν οι ίδιοι οι μαθητές.

Το «Δέντρο της Αγάπης» θα στολιστεί από το Σύλλογο Αγάπη, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 12:00, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος της Μεγάλης Πόρτας, με στολίδια που θα έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι. Τα μέλη του Συλλόγου Αγάπης θα βοηθήσουν οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Όλιβερ Τουίστ» του Θεατρικού Περίπλου, σε σκηνοθεσία του Θωμά Καντιφέ.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν για την εβδομάδα αυτή, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 15:00 στην οδό Σουλίου, όπου ο Λευτέρης Τζαγκαράκης με την λύρα και το συγκρότημα του θα αποδώσει αγαπημένα συναυλιακά τραγούδια. Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο διαγωνισμοί. Ο πρώτος αφορά τον καθιερωμένο διαγωνισμό βιτρίνας καταστημάτων όπου και θα βραβευτούν οι 3 καλύτερες βιτρίνες. Ο δεύτερος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και αφορά τη βράβευση ενός εμπορικού δρόμου της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα