Προβληματισμός και αντιδράσεις για τις απειλές στον Ν. Κοτζιά-Επιστολές σε άλλα τρία υπουργεία (video)

22:48 2/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Δικαιοσύνης και Παιδείας εστάλησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανυπόγραφες απειλητικές επιστολές για τις οποίες είχε κάνει λόγο νωρίτερα στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών υπογράμμισαν ότι οι απειλές δεν θα σταθούν εμπόδιο στην αποφασιστικότητα του κ. Κοτζιά για επίτευξη αμοιβαίας αποδεκτής λύσης στο Σκοπιανό που θα εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον.

H Ν.Δ. με ανακοίνωση

της σημείωσε πως «εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται».

Την απορία της για την αναφορά του Υπουργείου Εξωτερικών εξέφρασε η Ιερά Σύνοδος, η οποία επισήμανε ότι «προφανώς η καταδίκη είναι αυτονόητη».

Το ΚΚΕ καταδίκασε ως απαράδεκτη την αποστολή της απειλητικής επιστολής κάνοντας λόγο για ενέργεια η οποία ρίχνει λάδι στη φωτιά, γιατί μπορεί να αξιοποιηθεί για την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας του λαού.

Η Ένωση Κεντρώων καταδίκασε απερίφραστα κάθε φαινόμενο βίας ή απειλή για χρήση βίας

Για απεχθείς και άθλιες ενέργειες που στρέφονται ευθέως εναντίον της Δημοκρατίας, την οποία οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε, έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορτάζ Ν. Μανιώτης, Αν. Σκουλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προβληματισμός, Κοτζιά-Επιστολές,provlimatismos, kotzia-epistoles