Προσωρινή «ανάσα» σε Δίστομο και γειτονικές περιοχές – Μένει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η μοναδική τράπεζα

19:01 13/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μικρή ανάπαυλα στην αναταραχή που δημιουργήθηκε στο Δίστομο και τις γειτονικές περιοχές, έδωσε η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να μην κλείσει, τουλάχιστον έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, το υποκατάστημά της που είναι και το μοναδικό υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Διστόμου

Αράχωβας – Αντίκυρας, Ιωάννης Γεωργάκος, αναφέρει ότι: «Έπειτα από ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και την έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων – φορέων της περιοχής για την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο, δόθηκε παράταση λειτουργίας του έως 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Προκειμένου για την στήριξη του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο, το Δ.Σ. του Δήμου έχει ήδη λάβει σχετική απόφαση για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και σε συνεργασία με την Διεύθυνση του καταστήματος γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για την άμεση υλοποίηση της απόφασης».

Σχετική είδηση: Δίστομο: Μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων που διεκδικούν να έχουν τράπεζα

The post Προσωρινή «ανάσα» σε Δίστομο και γειτονικές περιοχές – Μένει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η μοναδική τράπεζα appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα