Προσφορά αλληλεγγύης του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη στην ‘Αντηρίδα’

12:00 14/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Προσφέροντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και ιατρικά υλικά στον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου «Η Αντηρίδα»,ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη διοργάνωσε μια ευαίσθητη πρωτοβουλία αγάπης , θέλοντας να εκφράσει τα αισθήματα αλληλεγγύης υπέρ των πασχόντων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Από γάλα εβαπορέ, πάνες για μωρά, λίτρα ελαιόλαδου, ρύζι, σαπούνια και δημητριακά μέχρι καινούργια μπουφάν, παντελόνια, παπούτσια αλλά και ιατρικά είδη για τις ανάγκες του νοσοκομείου, ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, οι

ιδιώτες και οι επιχειρηματίες της περιοχής ευαισθητοποιήθηκαν με στόχο την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη αλλά και της λειτουργίας του νοσοκομείου.

Η προσφορά αλληλεγγύης παραδόθηκε από τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τους εθελοντές στον Σύλλογο «Η Αντηρίδα». Παρόντες στην τελετή ήταν η πρόεδρος, η αντιπρόεδρος και η γραμματέας του Συλλόγου ‘Αντηρίδα’ Γεωργία Δερετζή, Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου και Μελίνα Μελικίδου, ο πρόεδρος του νοσοκομείου Βασίλης Παππάς και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Νίκος Παπαγεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα