«Πρωινή διαδρομή» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

08:20 9/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

-Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Πέτρου Ταταύλη και την συμμετοχή Δημάρχων και εκπροσώπων φορέων της Λακωνίας έγινε εχθές στο Δήμο Ευρώτα για μια πρώτη αποτίμηση της βιβλικής καταστροφής του Δήμου απο τη θεομηνία.

-Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας ζητά την άμεση ενίσχυση με προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας. Το πρόβλημα έχει ξεπεράσει τα όρια λόγω και της λειτουργίας του Κέντρου κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου.

-Το 7ο Πανελλήνιο Ναυτιλιακό Συνέδριο με θέμα «Απο το

μπρίκι στο αυτόνομο πλοίο» θα πραγματοποιηθούν στην Ύδρα στις 17 Σεπτεμβρίου.

–Εντοπίστηκε απο αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Βέλου- Βόχας δύο φυτείες με 115 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Συνελήφθησαν δυο άνδρες ηλικίας 48 και 60 ετών.

–Χρυσό μετάλλιο στην Ασημένια κατηγορία Βετεράνων Γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αντρια Ιταλίας κατέκτησε η αθλήτρια του ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ του Αθλητικού ομίλου τεχνών Τρίπολης Ιωάννα Κωστοπούλου στην πρώτη της συμμετοχή σε παγκόσμιο.

-Με τιμητικό βραβείο ήθους για την ομάδα του Αρκαδικού, για την περσινή σαιζόν, παρέλαβε ο πρόεδρός της Μιχάλης Σμυρνιώτης απο τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Η βράβευση έγινε στην τελετή κλήρωσης του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE στην Θεσσαλονίκη.

-Συνεδριάζει με τρέχοντα θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης τη Δευτέρα στις 19.00 το απόγευμα.

-Το Μουσείο Υδροκίνησης της Δημητσάνας γιορτάζει τα 19 χρόνια λειτουργίας του και οργανώνει δύο εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους επεξεργασίας μαλλιού. ΟΙ εκδηλώσεις θα γίνουν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

-Η μελέτη βελτίωσης των δικτύων άρδευσης για την εξοικονόμηση της ενέργειας και νερού σε περιοχές της Ασίνης Αργολίδας θα είναι ένα απο τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου την Τετάρτη στις 4.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

–Περιφερειακή συνδιάσκεψη Δυτικής Ελλάδας -Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων τω Ανεξάρτητων Ελλήνων θα γίνει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί στον Πύργο.

-Με την ευρύτατη συναίνεση της Βουλής ψηφίστηκε το νομοσχέδιο που βάζει τέλος στη χρήση και του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους δημόσιους χώρους.

–50χρονη γυναίκα έπεσε απο την ταράτσα του σπιτιού της σε κεντρικό δρόμο της Σπάρτης χθες στις 9.30 το βράδυ και βρήκε τραγικό θάνατο. Όλα δείχνουν ότι ήταν αυτοκτονία.

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα