«Πρωινή Διαδρομή» στην Πελοπόννησο

10:55 22/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

-Με τις δημόσιες παρεμβάσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και με τις αποφάσεις άκου συμβουλίου απαιτείται να μην καταργηθεί κανένα κέντρο εκπαίδευσης στρατού ξηράς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

-Η παραβατικότητα των τσιγγάνων θα είναι το θέμα της γενικής συνέλευσης των κατοίκων του χωριού Αμυκλών Λακωνίας που θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 6:30 το απόγευμα.

-Απολογισμό πεπραγμένων πενταετίας τελευταίας πενταετίας θα κάνει ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος σε ειδική εκδήλωση απόψε στις 6 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

-Το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Διάθλου επιστρέφει στο Λουτράκι στις 11 Φεβρουαρίου, με διοργανωτές την Ομοσπονδία Τριάθλου, τον δήμο Λουτρακίου -Αγίων θεοδώρων και τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου

-Η νομαρχιακή επιτροπή – ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Θα κόψει την ερχόμενη Παρασκευή την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Παρουσία υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη.

-Με τρέχοντα θέματα θα συνεδριάσει την Πέμπτη 5:30 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Μονεμβασιάς.

-Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει ο δήμος Λεωνιδίου συνεργασία με το νοσοκομείο της Νίκαιας Πειραιά στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2018.

-Έκθεση με θέμα Ιωάννης Καποδίστριας, στο βουλευτικό του Ναυπλίου θα εγκαινιαστεί απο τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα.

-Αρχίζει την Τετάρτη το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου. Η βάση του θα είναι η Καλαμάτα αλλά θα γίνουν εκδηλώσεις και προβολές σε Αμαλιάδα, Σπάρτη, Αργος, Δημητσάνα.

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα