Πρόγνωση καιρού (video)

07:37 1/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο καιρός την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου προβλέπεται συννεφιασμένος στα δυτικά με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια.

Μακεδονία – Θράκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία

μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 09 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – δυτική Στερεά – δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία – ανατολική Στερεά – Εύβοια – ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες – Κρήτη
Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 09 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 02-02-2017
Στα δυτικά και τα νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα, ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα