Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου: Ο Στ.Κοντονής πίσω από την κομματική δίωξη σε βάρος του λιμενάρχη

13:12 30/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Για κομματική δίωξη σε βάρος του λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκου Κοκκάλα, με την μετάθεσή του στην Κω, χωρίς, αυτή να έχει επίσημα επιβεβαιωθεί, επειδή «τόλμησε» να δεχτεί στο λιμεναρχείο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνει λόγο ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος Διονύσης Καρδιανός-«Μπούκιος», υποστηρίζοντας πως πίσω από αυτήν την εξέλιξη βρίσκεται ο βουλευτής του νησιού και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Στ.Κοντονής.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου, αναφέρει τα εξής:
«Μικρόψυχος, εκδικητικός

και ολίγιστος ακόμα και τις τελευταίες του ώρες ως υπουργός, ο Σταύρος Κοντονής, απέδειξε για μια ακόμη φορά το ποιόν του, μεθοδεύοντας και εκτελώντας την κομματική δίωξη του λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκου Κοκκάλα, τον οποίο μεταθέτει στην Κω, επειδή δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και επειδή ‘’τόλμησε’’ να δεχθεί στο λιμεναρχείο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Να είναι βέβαιος ο πρώην υπουργός και οι συν αυτώ πως οι καθεστωτικές του συμπεριφορές, οι κομματικές διώξεις και οι δικολαβίστικες απειλές του, δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες.
Την απάντηση θα του την δώσει ο Ζακυνθινός λαός. Ο πρωθυπουργός τον άφησε εκτός κυβέρνησης, οι Ζακυνθινοί θα τον αφήσουν εκτός Βουλής».

ΦΩΤΟ:HMERAZANTE.GR

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα