Προχωρούν τα έργα στο γήπεδο Καστελίου

20:34 23/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το γήπεδο Καστελίου που ανακατασκευάζεται με κονδύλια της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Συριγωνάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών.  

Στην επιθεώρηση παρόντες ήταν επίσης, ο δήμαρχος Μινώα-Πεδιάδος, Μανόλης Φραγκάκης, ο αντιδήμαρχος, Μιχάλης Σαμωνάκης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Μαρία Σκουλούδη, το στέλεχος των τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης, Μανόλης Γωνιανάκης και ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «Δωριέας», Ανδρέας Μαραγκάκης.

Ο

κ. Συριγωνάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των εργασιών που προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, καθώς σε αυτό συμβάλλει η έλλειψη αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω κορονοϊού, υπογραμμίζοντας ότι με την ολοκλήρωση του έργου, η χρήση του γηπέδου θα αναβαθμίσει τον αθλητισμό στην ευρύτερη περιοχή προς όφελος ιδιαίτερα της νεολαίας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μινώα-Πεδιάδος, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και την Περιφέρεια Κρήτης, για την στήριξη στην υλοποίηση του αθλητικού έργου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα