Πρεσβευτές της Κρήτης οι σκακιστές

13:32 8/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Καλούς «πρεσβευτές» της Κρήτης στις χώρες τους, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τους 400 διεθνείς σκακιστές, μέλη των 38 Εθνικών ομάδων που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στη Χερσόνησο.

Ο κ. Αρναουτάκης συνεχάρη τους συνδιοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες στη κορυφαία διοργάνωση, τονίζοντας ότι, η Περιφέρεια Κρήτης

συμμετέχει και στηρίζει όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που προβάλλουν και ενισχύουν το νησί μας, και παράλληλα συμβάλλουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Ο Περιφερειάρχης είπε, ότι, η Κρήτη πλέον κατατάσσεται στον διεθνή «σκακιστικό χάρτη» ως προορισμός «μαγνητίζοντας» κορυφαίες διοργανώσεις.
Ο κ Αρναουτάκης απένειμε βραβεία στους διακριθέντες των αγώνων μαζί με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας ομοσπονδίας, οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν για την βοήθεια και στήριξη της Περιφέρειας. Επίσης συνεχάρη και ευχήθηκε συνέχιση των επιτυχιών στους Έλληνες νικητές, στον 18χρονο Ηρακλειώτη, Ανδρέα Καλλίρη και την Σταυρούλα Τσολακίδου από την Καβάλα.
Παράλληλα με τον Περιφερειάρχη ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης, εξέφρασε δημόσια συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές και συμμετέχοντες, λέγοντας ότι η Χερσόνησος καθίσταται προορισμός μεγάλων διοργανώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα