Πορνοστάρ δηλώνει «θύμα του Τραμπ» – Τραγουδούν υπέρ της Κλίντον Σάιρους και Πέρι

21:04 23/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές, η Χίλαρι Κλίντον προηγείται του Ντόναλντ Τραμπ με διαφορά 12 εκατοστιαίων μονάδων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου ABC News και της εφημερίδας Washington Post, που επισημαίνουν ότι το 50% έναντι 38% είναι το υψηλότερο ποσοστό που έχει καταγραφεί για την υποψήφια των Δημοκρατικών και ταυτόχρονα το ναδίρ για τον 70χρονο αντίπαλο της.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο RealClearPolitics, μια ανάλυση όλων των δημοσκοπήσεων της τελευταίας περιόδου δίνει προβάδισμα περίπου 6 μονάδων στην Κλίντον (47,7% έναντι 41,9%).

Η τελευταία δημοσκόπηση των ABC News/Washington Post δείχνει επίσης ότι επτά στους δέκα (ποσοστό 69%) αποδοκιμάζουν τον τρόπο με τον οποίο απάντησε ο Τραμπ στις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Το Σάββατο ο Ντόναλντ Τραμπ τις κατηγόρησε όλες ότι «ψεύδονται και απείλησε ότι θα τις μηνύσει όλες μετά από τις εκλογές».

Συνολικά 11 γυναίκες τον έχουν κατηγορήσει δημοσίως, με τελευταία την πορνοστάρ Τζέσικα Ντρέικ που καταγέλλει, ότι 10 χρόνια πριν, ο Τραμπ της «επιτέθηκε με φιλί στο στόμα και στη συνέχεια της πρόσφερε 10.000 δολάρια για μια βραδιά μαζί του».

Στις γυναίκες η Κλίντον προηγείται ξεκάθαρα του Τραμπ: το 55% την στηρίζει, έναντι 35% για τον Τραμπ.

Την ίδια στιγμή, οι τραγουδίστριες της ποπ Κέιτι Πέρι και Μάιλι Σάιρους «εκστρατεύουν» υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, ενθαρρύνοντας φοιτητές να πάνε να ψηφίσουν.

Η Μάιλι Σάιρους κυριολεκτικά άρχισε να χτυπά τις πόρτες στη φοιτητική εστία της Νέας Υόρκης.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ, ΕΡΤ1 Ρεπορτάζ: Αγις Μανούτης

Keywords
Τυχαία Θέματα