Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί λόγω της στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας

09:13 25/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου με την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα η οποία είναι σε εξέλιξη. Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η Ελλάδα δεν νοείται εκτός Ευρώπης, αλλά και η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι αυτό για το οποίο ιδρύθηκε χωρίς την Ελλάδα

στους κόλπους της, τονίζει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η επανάσταση του 1821 εξέπεμψε ένα πανευρωπαϊκό και οικουμενικό μήνυμα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Χρειαζόμαστε μία εθνική επανεκκίνηση», σημειώνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Χρειαζόμαστε πολλές μικρές επαναστάσεις στην παιδεία, στην παραγωγή, στην οικονομία και όσο καθυστερούμε τόσο θα παραμένουμε στην κρίση», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«196 χρόνια μετά το 1821, ο λαός μας έχει συμφέρον να κλείσει τ’ αυτιά του και να προσπεράσει τις κορώνες εμπαιγμού του από τα αστικά κόμματα κάθε απόχρωσης», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Το μήνυμα της διπλής γιορτής παραμένει επίκαιρο και ισχυρό, σήμερα, που η πατρίδα μας και ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται και δίνει σκληρό αγώνα για να απεγκλωβιστεί από το καθεστώς της λιτότητας και της επιτροπείας», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Η στρατιωτική παρέλαση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ1.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από ώρα 06.00΄ μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων της Στρατιωτικής Παρέλασης, οι παρακάτω οδοί καθώς και οι κάθετες αυτών έως την πρώτη παράλληλο θα είναι κλειστές. Αναλυτικότερα:

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίαςΛ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. ΑμαλίαςΗρ. Αττικού, σε όλο το μήκος τηςΒασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος τηςΒασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος τηςΛ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος τηςΕλ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος τηςΠλ. ΟμονοίαςΠειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Ομονοίας και της Ιεράς ΟδούΑθηνάς, σε όλο το μήκος τηςΑγ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος τηςΠλ. ΚαραϊσκάκηΚαρόλου, σε όλο το μήκος τηςΜάρνη, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Βάθης και της οδού Καρόλου28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και τη Λ. ΑλεξάνδραςΑνθ/γου Στ. Ρεγκούκου, σε όλο το μήκος τηςΘ. Δηλιγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Ι. ΜεταξάΠλ. ΣυντάγματοςΦιλελλήνων, σε όλο το μήκος τηςΣταδίου, σε όλο το μήκος τηςΛ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αμ. Φραντζή και Διον. ΑρεοπαγίτουΑκαδημίας, σε όλο το μήκος τηςΑθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της

Επίσης τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω λεωφόρους, οδούς και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Σχετική είδηση:
Τραμπ: «Αγαπώ τους Έλληνες»

Keywords
Τυχαία Θέματα