«Πλήρωσε» τα λάθη του και την αστοχία του

20:30 16/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Πανσερραϊκός από τα Τρίκαλα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Στο όγδοο φιλικό του παιχνίδι για φέτος ο Πανσερραϊκός «πλήρωσε» την αστοχία του στην επίθεση και τα λάθη στην άμυνα του. Κι όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που δίκαια θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο με ποιοτικούς παίκτες που έχουν παραστάσεις από Σούπερ Λιγκ και Β εθνική τότε αυτά τα… «πληρώνεις». Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς τους δύο βασικούς του κεντρικούς

αμυντικούς, το Γιάννη Βοσκόπουλο (για προσωπικούς λόγους απουσίαζε) και τον Αλέξανδρο Παπατζίκο (παραμένει τραυματίας) με τους Καψάλη και Τζέσι Φουσού να τους αντικαθιστούν. Δεξιά ξεκίνησε ο Στέβιτς, αριστερά ο Ιωαννίδης, με αμυντικούς χαφ του Σιάκκα και Ρούτση και 10αρι τον Στέργιο Τσιμίκα. Στις πτέρυγες ήταν ο Κάκκο και ο Τσούτσης και στην κορυφή ο Μαφουτά. Πρόσωπο του αγώνα ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Νίκος Κουσκουνάς που πέτυχε και στα δύο γκολ των Τρικάλων.

Το φιλμ του αγώνα:

6ο Σέντρα του Τσιμίκα για τον Κάκο που έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο Σιδεράκης.

11ο Σέντρα του Μίνγκα από τα δεξιά, ο Νίκος Κουσκουνάς έκανε το κοντρόλ από τη γωνία της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ (0-1). Υπήρχε οφσάιντ που δεν σφυρίχτηκε.

15ο Σε σέντρα του Ριζογιάννη ο Χασομέρης πέτυχε «κανονικό» γκολ αλλά ο βοηθός θέλοντας να «ισοφαρίσει» το προηγούμενο λάθος του υπέδειξε οφσάιντ.

19ο Σουτ του Σιάκκα, η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

27ο Ο Τσούτσης έπιασε από τα δεξιά και μέσα απ’ την περιοχή ένα διαγώνιο σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι.

40ο Σέντρα του Τσιμίκα από τα αριστερά, κεφαλιά του Μαφουτά άουτ.

48ο Ο Ρούτσης έκανε ένα δυνατό σουτ στην κίνηση αλλά ο Σιδεράκης μπλόκαρε την μπάλα.

50ο Σουτ του Μαφουτά από θέση μέσα δεξιά ο Σιδεράκης απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.

52ο Σέντρα του Ιωαννίδη, κεφαλιά του Τσούτση άουτ.

54ο Σουτ του Σιάκκα έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Λουίς Μαφουτά που με γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

58ο Αδράνεια στην άμυνα του Πανσερραϊκού, ο Κουσκουνάς βρέθηκε μόνος με του Ντουμπρέ και με πλασέ έκανε το 1-2.

71ο Σουτ του Χατζηδημητρίου από καλή θέση μέσα από την περιοχή, ο Σαρακατσάνος με προβολή απομάκρυνε την μπάλα.

72ο Στην αντεπίθεση ο Κουσκουνάς έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Γιαννιτσάνης έκανε το πλασέ η μπάλα πέρασε άουτ.

75ο Σέντρα του Χατζηδημητρίου, άστοχη κεφαλιά του Μαφουτά άουτ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διλμπέρης) Μέλκας(46ο Ντουπρέ), Στέβιτς(69ο Τσουβαλτσίδης), Ιωαννίδης, Τζέσι Φουσού (73ο Τσελεπίδης), Καψάλης, Σιάκκας(63ο Χατζηδημητρίου), Κάκκο(62ο Γκατσέσα), Ρούτσης(88ο Κτιστόπουλος), Τσούτσης (78ο Τάντιτς), Τσιμίκας, Μαφουτά

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γεωργιάδης) Σιδεράκης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης(73ο Ίλιτς), Σερτζίνιο, Κουσκουνάς(80ο Λεάντρο), Στεφάνοβιτς(80ο Στογιάνοβιτς), Μίνγκας(67ο Γιαννιτσάνης)

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Αδικούμε τον εαυτό μας»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τον εαυτό μας. Στο α’ ημίχρονο μας έλειπε πολύ ο αγωνιστικός ρυθμός, ήμασταν δηλαδή ένα χρόνο πίσω από αυτό που θέλω να παίζουμε, είχαμε αργές πάσες και αργές σκέψεις. Στο β’ ημίχρονο νομίζω άλλαξαν τα πράγματα. Είχαμε αγωνιστικό ρυθμό, μέτρησα περίπου 12 τελικές προσπάθειες αλλά δυστυχώς μόνο ένα γκολ και ο αντίπαλος με δύο τελικές προσπάθειες κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Αυτά νομίζω ότι πρέπει να μας προβληματίσουν και όσον αφορά την τελική προσπάθεια θέλει μεγαλύτερη συγκέντρωση και περισσότερη πίστη, για να μπορούμε να τελειώνουμε με γκολ τις ευκαιρίες. Θα πρέπει να δουλέψουμε και στην άμυνα γιατί τα δύο γκολ που δεχθήκαμε θεωρώ ότι ήταν ίδια περίπτωση όπως στο ματς με τη Χρυσούπολη και αυτό είναι που με προβληματίζει δηλαδή η άμυνά μας ήταν ψηλά και τα δεχθήκαμε στην πλάτη μας. Όσον αφορά την επιθετική μας λειτουργία, πιστεύω ότι έχουμε θέμα στο να μεταφέρουμε τη μπάλα στην περιοχή, ενώ βγαίναμε σωστά από τα άκρα οι σέντρες μας ήταν άστοχες».

Keywords
Τυχαία Θέματα