Καταστροφές από την ξαφνική κακοκαιρία – Ένας νεκρός στην Ζάκυνθο (video)

17:27 27/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στην Αττική όπου για μεγάλο διάστημα έβρεχε καταρακτωδώς. Στην υπόλοιπη χώρα το ενδιαφέρον εστιαζεται στη Ζάκυνθο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 33χρονος που αγνοείτο.

Σοβαρά προβλήματα και στην Αττική από την έντονη βροχόπτωση που ξεκίνησε από χθες τη νύχτα. Η πυροσβεστική έχει δεχθεί έως αυτή την ώρα 250 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 8 για απεγκλωβισμούς ανθρώπων.

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση έχουν σημειωθεί κυρίως σε περιοχές της πλατείας Βικτωρίας, της 3ης Σεπτεμβρίου, της πλατείας Αττικής και στους Αμπελόκηπους.

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για την αποκατάσταση.

Στην οδό Πειραιώς, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία το τμήμα μεταξύ Χαμοστέρνας και Πέτρου Ράλλη, ενώ στην κυκλοφορία δόθηκε και η Διαδόχου Κωνσταντίνου στα Σπάτα.

Κλειστός παραμένει ο σταθμός του μετρό Μέγαρο Μουσικής.

Κυκλοφοριακά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στην Κατεχάκη, στο ύψος του Βύρωνα.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν και αύριο, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει στα βόρεια ορεινά. Οι προβλέψεις αναφέρουν έντονες βροχές στο Ιόνιο, σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας αλλά και της Πελοποννήσου. Βροχοπώσεις προβλέπονται στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα