Πελοποννησιακά αθλητικά νέα

17:50 13/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ολιγοήμερη άδεια βρίσκονται οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης αυτές τις ημέρες. Με την επιστροφή θα ξεκινήσει η προετοιμασία εν’ όψει του κρίσιμου αγώνα της Βέροιας. Ο Αστέρας χρειάζεται 2 βαθμούς ή μία νίκη για να μείνει κατηγορία και μαθηματικά. Αυτό μπορεί να γίνει και εάν δεν κερδίσει ο Λεβαδειακός, άσχετα απ’ τα αποτελέσματα του Αστέρα. Ο Αστέρας, υποβιβάζεται, μόνο εάν κάνει 2 ήττες και η Λιβαδειά 2 νίκες και εάν προσπεράσουν στην βαθμολογία τον Αστέρα, ΑΕΛ-Ηρακλής. Ο Αστέρας, έχει την ισοβαθμία με τη Λιβαδειά.

Εκπρόσωποι της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου της Τρίπολης, όπου και παρέδωσαν τρόφιμα για τις ανάγκες της συγκεκριμένης δομής. Στη συνέχεια, βρέθηκαν στο Γηροκομείο της Μητρόπολης, στον Οίκο Τυφλών αυτής και στις Φυλακές της πόλης.

Καλό Πάσχα θα κάνει η Σπάρτη, αφού κέρδισε χθες στην έδρα της τα μαχητικά Χανιά με 3-1 και έφτασε τους 39 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η Σπάρτη, έχει μόλις μία ήττα φέτος στην έδρα της. Η Λακωνική ομάδα, έχει 10 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες μέχρι στιγμής. Το επόμενο παιχνίδι για τους Λάκωνες είναι και πάλι εντός έδρας. Στις 24 Απριλίου, θα αντιμετωπίσουν την Καλλιθέα που ψάχνει βαθμούς για την παραμονή.

Την ήττα γνώρισε χθες ο Αρκαδικός στο παιχνίδι που έδωσε με τον Δούκα εκτός έδρας. Ήττήθηκε με 83-67. Ο Αρκαδικός πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος σχεδόν, ωστόσο, είχε προβλήματα στα ριμπάουντ. Τσακαλέρης 12, Καραμαλέγκος 8, Προδρόμου 16, Ρεντίκας 11, Ναούμης 3, Γαρμπής 10 και Τζουγκαράκης 7 ήταν οι παίκτες που σκόραραν. Απ τον Δούκα, ο Κυρίτσης είχε 30 πόντους, ο Ρούμπιο 17, ο Κανονίδης 13, ο Κομποδιέτας 8, ο Μολφέτας 4, ο Καυκής 8, ο Παπαμακάριος 3. Το επόμενο παιχνίδι για τον Αρκαδικό είναι στην Τρίπολη κόντρα στον υπολογίσιμο Εθνικό, στις 19 Απριλίου.

Αστέρας Βλαχιώτη-Ασπρόπυργος είναι το παιχνίδι που θα γίνει για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, στο ποδόσφαιρο της ΕΠΟ. Το παιχνίδι θα γίνει στις 19 Απριλίου. Για τον 7ο όμιλο, η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Πανηλειακό, την ίδια ημέρα, σ’ ένα παιχνίδι που…παραπέμπει στο ένδοξο παρελθόν των δύο αυτών ομάδων.

Ακάδημος και Πύλος υποβιβάστηκαν απ’ την Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ του μπάσκετ. Δρομείς Τρίπολης και Απόλλωνας Τρίπολης κατάφεραν και παρέμειναν κατηγορία. Στα «πλέι οφ» ανόδου, θα λάβουν μέρος Καλαμάτα 80, Σπαρτιατικός, Μεσσήνη και Πελασγός.

Προγραμματική σύμβαση με την διοίκηση του Τεγεατικού Συνδέσμου υπέγραψε πρόσφατα η Περιφερειακή Αρχή της Πελοποννήσου, ώστε να αρχίσει το έργο ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τεγέας. Φορέας υλοποίησης θα είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στις 24 Απριλίου θα γίνει η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Αργολίδας για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων.

Στην Β Εθνική γυναικών ανέβηκε η ποδοσφαιρική ομάδα «Καρυάτιδες» Σπάρτης. Ήδη τιμήθηκαν απ’ την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην Β Εθνική του βόλει γυναικών ανέβηκε πρόσφατα ο Σπαρτιατικός.

Στην Γ Εθνική του μπάσκετ ανδρών θα αγωνίζεται του χρόνου ο ιστορικός Οίακας Ναυπλίου.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα