Παράταση για τα… πανηγύρια. Με Κομοτηνή όλη η χρονιά.

21:28 14/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αναβολή για την επόμενη Κυριακή πήραν τα… πανηγύρια για την άνοδο των Ικάρων.

Η Σερραϊκή ομάδα έχασε σήμερα στο γήπεδο της Περαίας από τον Ζέφυρο με 78-65, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση κι έχασε την ευκαιρία να σφραγίσει από σήμερα το εισιτήριο της ανόδου στη Β εθνική κατηγορία. Το Πειραματικό κέρδισε στα Μουδανιά με 75-43 και η Α.Ε. Κομοτηνής στην έδρας της με 71-64 τον Μαντουλίδη. Έτσι στην πρώτη θέση βρίσκονται μαζί Ίκαροι και Πειραματικό με 47 βαθμούς και ακολουθεί η Α.Ε. Κομοτηνής με 46 βαθμούς. Για την

τελευταία αγωνιστική την επόμενη Κυριακή 21 Μαΐου οι Ίκαροι θα υποδεχθούν την Α.Ε. Κομοτηνής και το Πειραματικό στην έδρα του το Ζέφυρο. Αν το Πειραματικό κερδίσει το Ζέφυρο κατακτά την πρώτη θέση(υπερτερεί σε ισοβαθμία με τους Ικάρους που τους κέρδισε δύο φορές), το πρωτάθλημα και το ένα εισιτήριο της ανόδου. Οι Ίκαροι θέλουν νίκη κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής ή στη χειρότερη περίπτωση ήττα κάτω από έξι πόντους (είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 71-65 στην Κομοτηνή).

Στέργιος Ποργιόπουλος: «Νίκη με τον κόσμο μας»

Ο προπονητής των Ικάρων Στέργιος Ποργιόπουλος έκανε κάλεσμα στους Σερραίους φιλάθλους για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε. Κομοτηνής που είναι ένα παιχνίδι όλη η χρονιά για τους Ικάρους. Ο Σερραίος προπονητής τόνισε μετά την ήττα από το Ζέφυρο: «Χάσαμε δίκαια .Την επόμενη Κυριακή παίζουμε το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς με την Α.Ε. Κομοτηνής στο σπίτι μας. Κάλεσμα στους φιλάθλους μας να κατακλύσουν το ΔΑΚ Σερρών δίνοντας μας ώθηση για τη νίκη που θα μας οδηγήσει στη Β Εθνική. Να μη λείψει κανείς..»

Keywords
Τυχαία Θέματα