Πανσερραϊκός: «Τελικός» με Εργοτέλη

01:16 31/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Πανσερραϊκό στο παιχνίδι του με τον Εργοτέλη που θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ. –ΕΡΑ Σπορ- στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για την 14η αγωνιστική της Football league.

Οι «κόκκινοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών αφού βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από τον σημερινό αντίπαλο τους (που ισοβαθμεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τον Παναιγιάλειο) ενώ τους ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στις

πρώτες θέσεις όπως η Παναχαϊκή (εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική), ο Άρης (έρχεται στις Σέρρες) και τα δύο εκτός με Δόξα Δράμας και ΟΦΗ. Ο Πανσερραϊκός αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές στις οποίες συγκέντρωσε μόλις δύο βαθμούς. Μάλιστα το τελευταίο του «τρίποντο» ήταν στις 10 Δεκεμβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με την Βέροια (1-0).

Ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα έκανε ο Ναζίμ

Στα αγωνιστικά ο Περικλής Αμανατίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντούσαν Στέβιτς και Γιάννη Βοσκόπουλο με τον έμπειρο στόπερ να έχει σπάσει τη μύτη του σε προπόνηση και να μένει εκτός για μεγάλο διάστημα. Ενοχλήσεις αντιμετώπιζαν τις τελευταίες μέρες οι Γιώργο Κάκκο και Στέλιος Πόζογλου ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες τη φετινή περίοδο στο θεσμό του κυπέλλου στις 19 Σεπτεμβρίου με τον Πανσερραϊκό να κερδίζει 2-0 με τέρματα των Γκούρτσα και Πόζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα