Πανσερραϊκός: Μονόδρομος η νίκη

23:43 24/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ο Πανσερραϊκός υποδέχεται αύριο Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών την Α.Ε. Καραϊσκάκης για την 5η της Football league.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τα «λιοντάρια» που στις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές συγκέντρωσαν μόνο έναν βαθμό ενώ είδαν την εστία τους να παραβιάζεται έντεκα φορές! «Είναι ένα οριακό ματς για εμάς. Πρέπει να βγάλουμε μια αντίδραση. Δεν ήθελα να είναι έτσι την 5η αγωνιστική. Η πίεση έχει έρθει

πάνω μας και πρέπει να τη διαχειριστούμε» είχε πει στις αρχές της εβδομάδας στην ΕΡΤ Σερρών ο Περικλής Αμανατίδης που θεωρεί ότι η εμφάνιση στο Αλκαζάρ την προηγούμενη αγωνιστική και η «βαριά» ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν μια «κακή παρένθεση» ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του «πρέπει να σηκώσουν κεφάλι. Οι ίδιοι πρέπει να αντιδράσουν. Είναι μπροστά τους η απάντηση, είναι πρόκληση γι’ αυτούς. Θα κοιτάξουμε την ομάδα μας, θα κλειστούμε στο καβούκι μας, θα ενωθούμε και θα δώσουμε μια απάντηση».


Ο αρχηγός Γιάννης Βοσκόπουλος θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι

Ο έμπειρος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει ακόμα ένα πρόβλημα αφού στη λίστα αυτών που θα απουσιάσουν από το αυριανό παιχνίδι προστέθηκε ο αρχηγός Γιάννης Βοσκόπουλος που λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός αποστολής όπως και ο, επίσης τραυματίας, Γιώργος Σιάκκας αλλά και ο τιμωρημένος Λάντο Τζέσι Φουσού. Εκτός 18αδας έμειναν ακόμη ο Βασίλης Αμαραντίδης και ο τερματοφύλακας Μανώλης Δεμένικος. Αντίθετα επιστρέφει από τραυματισμό ο Ντούσαν Στέβιτς και συμπεριλήφθηκε στη αποστολή μαζί με τους Ρίστιτς, Πορή, Τσαμούρη, Χατζηδίμπα, Τσελεπίδη, Ιωαννίδη, Τζιτζικαλάκη, Ρούτση, Παπουτσογιαννόπουλο, Γκέκα, Δούμτσο, Πόζογλου, Γιαξή, Τσιμίκα, Καπτέλι, Γκούρτσα και Ζυγκερίδη.

Κάλεσμα στον κόσμο

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με σχετική ανάρτηση της έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας υπογραμμίζοντας: «Σας θέλουμε όλους δίπλα μας».

Αντίπαλος με την πρώην ομάδα του Ηλίας Μέλκας (φώτο από το παιχνίδι Βέροια-Α.Ε. Καραϊσκάκης)

Με Ηλία Μέλκα στην ενδεκάδα της

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την πίεση που θα έχει ο Πανσερραϊκός για το αποτέλεσμα. Αυτό τόνισε ο τερματοφύλακας των «νεοφώτιστων» Ηλίας Μέλκας σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών. Ο 27χρονος γκολκίπερ θα τεθεί αντίπαλος της πρώην ομάδας του (από το 2015 έως το 2017 αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό) επιστρέφει στις Σέρρες όπου είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Football league με τον Εθνικό Γαζώρου (2013-14) και όπως είπε θα βρεις πολλούς φίλους. Η ομάδα από την Άρτα έχει στο ρόστερ της έμπειρους παίκτες όπως ο 26χρονος επιθετικός Γιάννης Λουκίνας (Ηρακλής, Πανιώνιος) , ο Γιώργος Μακρής (ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Πίζα Ιταλίας), ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης (Αιγάλεω, Κέρκυρα, Πιερικός) κ.α. ενώ ο προπονητής της Θανάσης Παπαβασιλείου είχε ακουστεί το καλοκαίρι ως υποψήφιο όνομα για την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού με την προηγούμενη διοίκηση. Ο 41χρονος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και στην αποστολή που έχει επιλέξει μετέχουν οι: Μέλκας, Σιαράβας (τερματοφύλακες), Αβραμίδης, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Παπανίκου, Τσοντάκης (αμυντικοί), Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μιχάλης, Μουκίδης, Χούσος (μέσοι), Γυφτοκώστας, Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας και Μακρίδης (επιθετικοί). Εκτός 18αδας έμειναν ο τερματοφύλακας, Ραχιώτης, οι αμυντικοί Άτσκα, Καψάλης και Φίλιος, οι μέσοι Γούλας, Μπαλαδήμας και ο μεσοεπιθετικός Τσάκαλος.

Το παιχνίδι Πανσερραϊκός-Α.Ε. Καραϊσκάκης θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα