Πανσερραϊκός: «Λιοντάρι» ο Λάζαρος Ορφανίδης

18:24 5/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη δεύτερη μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός ντύνοντας στα κόκκινα τον Λάζαρο Ορφανίδη.

Ο 22χρονος αμυντικός (10.03.95) έμεινε πριν από λίγες μέρες ελεύθερος από τη Ξάνθη, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 28 Νοεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με αντίπαλο τη νέα του ομάδα, τον Πανσερραϊκό. Ο Λάζαρος Ορφανίδης είναι «γέννημα θρέμμα» παίκτης της Ξάνθης από το καλοκαίρι

του 2014 όταν κι έγινε επαγγελματίας.

Στις 25.09.2016 για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ-Ξάνθη: 0-0

Η Θρακιώτικη ομάδα είχε δώσει τον Ορφανίδη δανεικό στη Ζάκυνθο την περίοδο 2015-16 με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στη Football league με 30 συμμετοχές και με προπονητές τους Καλίντ Καραμά (Μαροκινός), Τζιανλούκα Κολονέλο (Ιταλός), Βάνια Ραντίνοβιτς (Σέρβος) και Δημήτρη Μαγκαφίνη. Μάλιστα ο Ορφανίδης είχε συμπαίκτη τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πολίτη (που αναμένεται να τον ακολουθήσει στον Πανσερραϊκό).

Ο Λάζαρος Ορφανίδης προσπαθεί να σταματήσει τον Χρήστο Ρούτση με τον οποίο είναι πλέον συμπαίκτες

Με την επιστροφή του στη Ξάνθη ο Λάζαρος Ορφανίδης αγωνίστηκε με προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε 4 παιχνίδια (3 πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου) με συνολικό χρόνο 220 λεπτά συμμετοχής. Τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι, αυτό για το κύπελλο με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (1-2).

Ο Λάζαρος Ορφανίδης πανηγυρίζει το ένα από τα δύο γκολ της Ξάνθης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Ξανθιώτη Λάζαρου Ορφανίδη που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Ξάνθη στον οποίο είχε προλάβει να γράψει συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της Super League. Είναι παίκτης πολυεργαλείο που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις καθώς αγωνίζεται σαν δεξί μπακ,σαν αμυντικό χαφ και σαν δεξί χαφ με την ίδια ευκολία».

Keywords
Τυχαία Θέματα