Πανσερραϊκός: Ιδανικός αυτόχειρας, 3-3 με Καλαμαριά

20:18 12/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έχασε ο Πανσερραϊκός που αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 3-3 στο παιχνίδι του κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου για την 3η αγωνιστική της Football league. Μια νίκη που… κατόρθωσαν να τη χάσουν οι «κόκκινοι» αφού είναι κατόρθωμα να χάνεις (η ισοπαλία ισοδυναμεί με ήττα) έναν αγώνα στον οποίο προηγείσαι με 3-1, ο αντίπαλος έχει δύο αναγκαστικές αλλαγές, μένει με δέκα παίκτες και στα τελευταία λεπτά ουσιαστικά με εννέα

με τον Μιλοσάβλιεφ να αγωνίζεται τραυματίας.

Η είσοδος των παικτών των δύο ομάδων

Μια ισοπαλία που αφήνει τον Πανσερραϊκό στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έναν βαθμό αλλά και με προβληματισμό για το τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα αφού με τέτοιες συνθήκες και δεν μπορεί να κερδίσει, τότε πότε θα κερδίσει; Κι όλα αυτά ενώ προηγήθηκε το παιχνίδι στο Αίγιο και τα τρία γκολ σε διάστημα δεκαοχτώ λεπτών.

Οι αρχηγοί, ο Γιάννης Βοσκόπουλος και ο 39χρονος Δημήτρης Σαμαράς με τους διαιτητές

Προβληματισμό και για τα τραγικά ατομικά λάθη που γίνονται από έμπειρους παίκτες αλλά και για το ότι η ομάδα δεν κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ κι ενώ οι αντίπαλοι έπαιζαν με δέκα παίκτες και μάλιστα με παίκτες μεγάλους κυρίως σε ηλικία. Προβληματισμός για τις κακές εμφανίσεις του Ραντιβόγιε Ρίστιτς που βρίσκεται σε… κακό φεγγάρι και δεν είναι ο περσινός Ρίστιτς που με τις εμφανίσεις του είχε μπει στις καρδιές των Σερραίων φιλάθλων. Μάλιστα ο Πανσερραϊκός έχει δεχθεί οχτώ γκολ σε τρία παιχνίδια κάτι που απαγορεύεται στη Football league, ιδιαίτερα φέτος που υποβιβάζονται έξι ομάδες.

Οι φίλαθλοι βοήθησαν αλλά…

Το φιλμ του αγώνα:

4ο Σουτ του Φάμπιο, μπλόκαρε την μπάλα ο Ρίστιτς.

22ο Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου, ο Φουσού έκανε κεφαλιά και ο Δούμτσιος με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Δημήτρης Γκούρτσας άνοιξε το σκορ και…

35ο ΓΚΟΛ 1-0. Ο Πόζογλου με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Δημήτρη Γκούρτσα που με εκπληκτική ενέργεια και σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

39ο Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη, ο Τσαμούρης έπιασε γυριστό σουτ απ’ το ύψος της περιοχής, έστειλε όμως τη μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Κώστας Δούμτσιος σκοράρει και πάλι

56ο ΓΚΟΛ 2-0. Μετά από αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, ο Γκούρτσας πάσαρε στον Πόζογλου οποίος αφού απέφυγε δύο αντιπάλους του έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στην επαναφορά ο Κώστας Δούμτσιος με σουτ έκανε το 2-0 πετυχαίνοντας γκολ για 2η συνεχόμενη αγωνιστική.

59ο ΓΚΟΛ 2-1. ο Βεργώνης. Μετά την κεφαλιά του Σαμαρά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ρίστιτς, και στην επαναφορά ο Αλέξανδρος Βεργώνης με πλασέ μείωσε σε 2-1.

Να πανηγυρίζεις τρία γκολ και να μην… κερδίζεις. Μόνο στις Σέρρες αυτά

62ο ΓΚΟΛ 3-1. Ψηλοκρεμαστή μπαλιά στο ύψος της περιοχής με δύο παίκτες του Πανσερραϊκού κι έναν της Καλαμαριάς να τη διεκδικούν, δε τη βρήκε κανένας, στρώθηκε στον Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο που με διαγώνιο σουτ μέσα απ’ την περιοχή έκανε το 3-1.

67ο Μετά από πάσα του Φουσού, ο Γκούρτσας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Καλογεράκη έκανε το σουτ άλλα η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το αντίπαλο δοκάρι.

68ο Σουτ του Πόζογλου άουτ.

73ο Ο Ραντιβόγιε Ρίστιτς ανέτρεψε τον Λεωνίδα Κυβελίδη (θα μπορούσε να το αποφύγει) μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι και τον έμπειρο επιθετικό να αποχωρεί τραυματίας αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες( είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές).

75ο ΓΚΟΛ 3-2. Ο Εντουάρδο Μπρίτο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι μειώνοντας σε 3-2.

84ο ΓΚΟΛ 3-3. Μετά από σέντρα του Αμαραντίδη, ο Μιλοσάβλιεφ με κεφαλιά τροφοδότησε τον Βεργώνη που εκμεταλλευόμενος αδράνεια της Σερραϊκής άμυνας κι ενώ η Καλαμαριά έπαιζε με δέκα παίκτες ισοφάρισε σε 3-3.

Πανσερραϊκός (Π. Αμανατίδης): Ρίστιτς, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Παπουτσογιαννόπουλος (76ο Ρούτσης), Φουσού, Πόζογλου, Δούμτσιος(80ο Γκέκας), Τσιμίκας, Γκούρτσας

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα

Απόλλων Πόντου(Δ. Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Γεωργιάδης, Καπίας, Αμαραντίδης( 52ο λόγω τραυμ. Λιόνης), Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Φάμπιο(46ο Μιλοσάβλιεφ), Μπρίτο, Χασομέρης( 46ο λόγ. τραυμ.Κυβελίδης)


Φώτο: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα