Πανσερραϊκός: Έτοιμος να… σπάσει το ρόδι

23:38 20/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του θέλει να πετύχει ο Πανσερραϊκός στο παιχνίδι της Πέμπτης (στις 15:00 ΕΡΑ Σπορ) στα Χανιά με αντίπαλο τον Α.Ο.Χ Κισσαμικό για την 9η αγωνιστική της Football league.

Οι «κόκκινοι» με εξαίρεση τη νίκη στα χαρτιά επί του Αχαρναϊκού, δεν έχουν πάρει ούτε έναν βαθμό μακριά από τις Σέρρες.

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο (3-2), στη Λάρισα από τον Απόλλωνα (3-0) και στη Σπάρτη (1-0) και θέλει να… σπάσει το ρόδι και να κλείσει το 2017 με μια νίκη εκτός έδρας. Μάλιστα στο γήπεδο (Περιβολίων) που θα αγωνιστούν αύριο τα «λιοντάρια» είχαν πετύχει την τελευταία νίκη μακριά από την έδρας τους κερδίζοντας τότε (12/3/2017) τον Α.Ο. Χανίων με σκορ 1-0 με γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα. Βέβαια είχαν ακολουθήσει οι νίκες στην Κομοτηνή και στην Μυτιλήνη αλλά ήταν στα χαρτιά με 0-3 α.α.

Με γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα ο Πανσερραϊκός είχε νικήσει στα Χανιά

Το τέλος της… Οδύσσειας

Με το αυριανό παιχνίδι ολοκληρώνεται η… οδύσσεια του Πανσερραϊκού με τον προπονητή και τους παίκτες να απουσιάζουν εδώ και μέρες από τα σπίτια τους. Η αποστολή του Πανσερραϊκού ταξίδεψε την προηγούμενη Παρασκευή για την Σπάρτη, αγωνίστηκε το Σάββατο, παρέμεινε στην πρωτεύσασα της Λακωνίας μέχρι την Τρίτη, το βράδυ ακτοπλοϊκώς ταξίδεψε για Ηράκλειο και αύριο θα αγωνιστεί στα Χανιά.

Βασικός με την Εθνική Ελπίδων στο Κατάρ ο Τιμόθεος Τσελεπίδης

Βασικός στο Κατάρ ο Τσελεπίδης

Εκτός αποστολής του Πανσερραϊκού για το αυριανό παιχνίδι βρίσκεται ο Τιμόθεος Τσελεπίδης που σήμερα αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων στο Κατάρ (0-0). Ο Περικλής Αμανατίδης δεν ξέρει αν θα έχει στη διάθεση του τον Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο . Ο 23χρονος μεσοαμυντικός τραυματίστηκε παραμονές του αγώνα με την Σπάρτη και η συμμετοχή για το παιχνίδι με τον Α.Ο.Χ Κισσαμικό παραμένει αμφίβολη. Αντίθετα οι Γιώργος Σιάκκας και Γιάννης Βοσκόπουλος ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών με τον δεύτερο να αγωνίζεται ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά στη Σπάρτη. Στις Σέρρες παρέμειναν ο τραυματίας Βασίλης Αμαραντίδης και ο τερματοφύλακας Μανώλης Δεμένικος. Οι 18 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι: Ρίστιτς, Πορής, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τζιτζικαλάκης, Τσιμίκας, Γιαξής, Γκέκας, Δούμτσος, Ρούτσης, Καπτέλι, Πόζογλου, Γκούρτσας και Ζυγκερίδης.

Για το αυριανό παιχνίδι μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών ο Γιώργος Πετράκης

Γιώργος Πετράκης: «Όποιος το θέλει περισσότερο»

Ο προπονητής του Α.Ο.Χ. Κισσαμικού Γιώργος Πετράκης μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για το αυριανό παιχνίδι. Ο 29χρονος προπονητής (γιος του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννενα Γιάννη Πετράκη) είπε: «θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός έχει μια καλή ομάδα, έχει έναν καλό προπονητή, έμπειρο στην κατηγορία, φαίνεται ότι πραγματικά μπορούν να κάνουν πράγματα, κι εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ειδικότερα στην έδρα μας, αλλά σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι εύκολο».

-Για το αν η ομάδα του τα καταφέρνει καλύτερα εκτός έδρας:

«Είμαστε μια ομάδα γρήγορη και σίγουρα αυτό κάποιες φορές μας εξυπηρετεί αλλά νομίζω γιατί έχουμε κάνει δύο σημαντικές νίκες στην έδρα μας, δεν έχουμε πολύ μεγάλα υπόλοιπα, οπότε καθορίζουμε τους στόχους μας με βάση αυτό, παίζουμε στην έδρα μας και πραγματικά όποια παιχνίδια είναι εντός έδρας εμείς θέλουμε να προσπαθούμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για το που θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι:

«Νομίζω επειδή είναι δύο πολύ νεανικές ομάδες, θέλουν και οι δύο τους βαθμούς, έχει να κάνει με τη συγκέντρωση, το πάθος, τον ψυχισμό, τις προσωπικές μονομαχίες και αυτός που πραγματικά θα το θέλει περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα