Πανσερραϊκός: «Άδικη» ήττα για τους Νέους

17:25 3/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Καλαμαριά σταμάτησε το αήττητο σερί της ομάδας Νέων του Πανσερραϊκού που για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football league γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από τον Απόλλωνα Πόντου.

Μια ήττα που αδικεί την εμφάνιση των Σερραίων παικτών στα ενενήντα λεπτά του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα της αναμέτρησης. «Το αποτέλεσμα είναι πλασματικό» είπε στην ΕΡΤ

Σερρών ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Σαββίδης που εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του (ο Τάσος Σαββίδης ακολούθησε την πρώτη ομάδα στην Πάτρα). Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με σουτ του Στέφανου Πέτρου (0-1) που έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 70ο με εκτέλεση πέναλτι να ισοφαρίσουν σε 1-1. Οι Σερραίοι συνέχισαν να πιέζουν και είχε τρία τετ-α-τετ με τους Κρίτσκα, Πέτρου και Γουάλεϊ και κόντρα στη ροή του αγώνα σε μια αντεπίθεση ο Απόλλων Πόντου πέτυχε γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Την επόμενη αγωνιστική ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα.

O Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με την παρακάτω ενδεκάδα: Μισιρλής, Τσαταλπασίδης (δεξί μπακ), Μακούσης (αριστερό μπακ), Σαμαράς (στόπερ), Μπουτάκογλου( στόπερ), Γιαξής (αμυντικός μέσος), Παπαδόπουλος (αμυντικός μέσος), Μπομπότας (αριστερό χαφ), Γουάλεϊ (δεξί χαφ), Καπτέλι (δεκάρι), Πέτρου (κορυφή στην επίθεση). Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Παράσχος, Τραπεζαλίδης, Θωμαϊδης, Τουρσίδης και Κρίτσκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα